ВСІ НОВИНИ:

Футболісти КЗ НДЮСШ №2 «Нікополь 98» - СК «Трубник» взяли участь у VI міжнародному футбольному турнірі «Кубок Дружби»

Футболісти КЗ НДЮСШ №2 «Нікополь 98» - СК «Трубник» взяли участь у VI міжнародному футбольному турнірі «Кубок Дружби», присвяченому пам'яті арбітра ФІФА Валерія Онуфера, який пройшов у місті Львові.

 Футболісти КЗ НДЮСШ №2 «Нікополь 98» - СК «Трубник» взяли участь у VI міжнародному футбольному турнірі «Кубок Дружби»
 
Змагання проводились за двома віковими групами. 
Юнаки 2004 року народження грали з 02 по 04 лютого. Ігри проходили у селі Брюховичі на футбольній базі «Карпати» - Львів. На урочисте відкриття турніру наші футболісти гордо вийшли під прапором міста Нікополя. У цієї вікової категорії взяли участь 32 команди з різних міст України. Ігри були напруженими і цікавими. В результаті наша команда посіла 10-е місце.
 
Юнаки 2007 року народження змагалися з 05 по 07 лютого. У цьому віці брало участь 10 команд. Ігри проводилися в спортивному залі «Динамо». Команда юних футболістів Нікополя посіла 6-е місце. Треную хлопців тренери-викладачі з футболу Бражник А. Н. і Терещенко в. І. 
 
Змагання пройшли на високому рівні. У вільний час наші хлопці були присутні на тренуванні команди-дублера «Карпати» - Львів, подивилися пам'ятки міста. Поїздка була дуже цікавою, насиченою і сприяла підвищенню змагального досвіду наших юних футболістів.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.