ВСІ НОВИНИ:

ОБЛАВА СИЛОВИКІВ В МАРГАНЦІ

Ранок 8 лютого 2016 року в Марганці розпочався з несподіваних новин доповнених різноманітними чутками, які стрімко розповсюдились по місту стосовно того, що представники правоохоронних структур заблокували всі шляхи на виїзді з міста включно з прилеглими селами. Тотальна перевірка документів громадян, ретельний огляд автотранспорту були повною несподіванкою для жителів Марганця.

ОБЛАВА СИЛОВИКІВ В МАРГАНЦІ

Велика кількість силовиків, які прибули до міста, і відсутність інформації з офіційних джерел від влади, стрімко розповсюджували різноманітні неймовірні чутки, включно про розшук багатьох злочинців, які втекли з-під варти, пошуку озброєних представників Правого сектору, які нібито знайшли притулок десь в нашому місті або про таємну мобілізацію в АТО та негайний примусовий вивіз мобілізованих із залізничної станції Марганець.

 
Таких широкомасштабних дій з боку силових структур в нашому місті не було з далекого 2009 року, після відомих погромів на підставі міжнаціонального конфлікту.

В даній ситуації, місцевій владі на чолі з мером О.Жадько необхідно належним чином, своєчасно інформувати жителів міста про події, які відбуваються в ньому, а не стояти осторонь та не давати підстав для розповсюдження пліток.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

Алексей Савченко 8 февраля 2016 21:10
Ну так чего было-то? Что искали?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • +2
angel 8 февраля 2016 21:27
Цитата: Алексей Савченко
Ну так чего было-то? Что искали?
И у кого что нашли? А у нас завтра будет?
  • +1
Pavel Makarov 9 февраля 2016 02:21
Цитата: Алексей Савченко
Ну так чего было-то? Что искали?

Цитата: angel
И у кого что нашли? А у нас завтра будет?

Так ясно кого(!), сепаров и искали! Невдомек ищущим, что они здесь на сайте говно разводят. Неужели админу это выгодно (им потворствовать) для популяризации и посещаемости сайта? Или "секрет" сепаратистких публикаций пользуется успехом? Патриотов - Шляхту, Байбака забанил, Раиса посмотрела на "говно" и ушла, командант Чегевара поступил таким же образом...все идет к тому, что к.г. "дурному-не скучно и самому", а может на пару с шефом и будут друг с другом общаться, ...
  • -1
Андрей Ч. 9 февраля 2016 08:03
Цитата: Алексей Савченко
Ну так чего было-то? Что искали?

Цитата: angel
И у кого что нашли? А у нас завтра будет?

Где спрятали? Когда отдадут? Зачем же дело стало?
  • +1
harakternik 9 февраля 2016 12:08

Цитата: angel
"секрет" сепаратистких публикаций пользуется успехом? Патриотов - Шляхту, Байбака забанил, Раиса посмотрела на "говно" и ушла, командант Чегевара поступил таким же образом...

Патриоты-"говновбросы" Никополю не интересны.Заметки про ВО"Свобода",тому пример(вылазит всё совково-комуняцкое никопольское дерьмо).Кучма тоже,наверно,считал Гонгадзе говновбросом.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.