ВСІ НОВИНИ:

Постраждалі від пожежі просять допомоги

Нещастя може спіткати кожного. Родина Яни Яремко через пожежу залишилася без даху над головою. Пожежа почалася в результаті замикання на старому подовжувачі, коли вдома нікого не було. Наразі сім’я звертається по допомогу до всіх небайдужих. 

 Постраждалі від пожежі просять допомоги
Постраждалі від пожежі просять допомоги

Проживала у будинку Яна з мамою, донькою та молодшою сестрою. Найпершу допомогу родина отримала від колег Яни. Постраждалим допомогли з одягом, предметами першої необхідності та мінімальними ремонтними роботами. Жінкам вдалося частково відновити скло у вікнах, які були зруйновані високою температурою під час пожежі, та затягнути їх плівкою. Звичайно, щодня вони прибирають погоріле майно і замивають стіни. 
 
Ремонту у будинку потребує кожна кімната. Тож погорільці зізнаються, що наразі навіть бояться думати про кількість коштів, які необхідні для повного відновлення житла. 
 
Постраждалі від пожежі висловлюють вдячність всім, хто допомагає їм у скрутній ситуації. Отримала родина матеріальну допомогу і від міської влади.
 
Ми також звертаємося до всіх небайдужих з проханням відгукнутись та допомогти. Контакти постраждалої родини: 
Тел.: 066-56-10-363 ( Яна Яремко)
Карта «ПриватБанку»: 4731 2171 1459 7683

Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.