ВСІ НОВИНИ:

Учениця ліцею м. Орджонікідзе переможниця третього обласного етапу Всеукраїнських олімпіад

Цьогоріч учасниками обласного етапу стало близько 60-ти дев’ятикласників – претендентів на звання кращих знавців рідної мови. Причому переважну більшість склали учні спеціалізованих закладів й профільних класів. На відміну від інших Катя навчається у класі з фізико-математичним профілем, однаково успішно осягає як гуманітарні, так і точні науки.
 Учениця ліцею м. Орджонікідзе переможниця третього обласного етапу Всеукраїнських олімпіад
Тож завдання олімпіади, які за словами її вчителя, Ірини Бондаренко, були не з легких, підкорила міцними знаннями. Як наслідок – третє переможне місце у третьому етапі Всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури.
 
До речі, це не перша перемога ліцеїстки у інтелектуальному мовному змаганні. 2015-го Катерина Агашкова зайняла друге місце у обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури. Цього року стала першою у міському етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови ім.П.Яцика, зайняла друге місце у міському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т.Шевченка.
 
Її вчитель і наставник Ірина Бондаренко переконана, попереду в неї ще багато яскравих перемог, адже Катерина не просто вивчає рідну мову – відчуває її, прагне пізнати усю палітру й красу «дива калинового» .

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.