ВСІ НОВИНИ:

Прем'єрний показ фільму "ФРОНТОВА ЦЕРКВА"

16.01.2016 о 17:00 . НКДЦ м. Нікополь
ВХІД ВІЛЬНИЙ
Сьогодні у м.Нікополь о 17.00 в НКДЦ відбудеться прем'єрний показ фільму «Фронтова церква» («Frontier Church») латвійського режисера Егонса Упітіса, знятого під час волонтерських поїздок в зону АТО.

Прем'єрний показ фільму "ФРОНТОВА ЦЕРКВА"

Головний герой документальної стрічки – голова капеланського відділу Дніпропетровської єпархії прот. Дмитро Поворотний, який з благословення Преосвященнійшого єпископа Симеона півтора року поспіль доправляє гуманітарну допомогу бійцям на передову, а також цивільному населенню, яке опинилось на лінії зіткнення.
 
«Війна – це неприродний стан для людини та людства, тому що війни роз’єднують нас ворожим ставленням, яке веде за собою вбивство, смерть, сльози, зруйновані міста, покинутих дітей – і це все дуже важко бачити. Але саме в таких екстремальних ситуаціях людині відкривається багато правди про себе та про інших», – зазначив Дмитро Поворотний.
 
Запрошуємо Всіх на показ!

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 16 января 2016 21:41
Були, бачили, сподобалось.. Тільки не має закінчення...хотілось би продовження...і в фіналі Перемога !
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.