ВСІ НОВИНИ:

ДУХОВЕНСТВО УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ МІСТА НІКОПОЛЯ ТА МАРГАНЦЯ ВІТАЮТЬ МЕШКАНЦІВ МІСТ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

У ці святкові дні ми знову подумки споглядаємо невимовну тайну Боговтілення. Бог із любові до нас зглянувся на Cвоє творіння, пославши у світ Свого Єдинородного Сина, який через втілення преображає кожного і все навколо, підносячи від земного до небесного.

 ДУХОВЕНСТВО УПЦ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ МІСТА НІКОПОЛЯ ТА МАРГАНЦЯ ВІТАЮТЬ МЕШКАНЦІВ МІСТ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

В цей святий вечір вітаємо всіх мешканців та гостей міста з величним свято - Різдвом Христовим. 
Нехай Богомладенець Ісус, що народився у Вифлиємі, оновить наші душевні і тілесні сили, дарує Свою Божественну допомогу.
Святкуючи Різдво Христове ми повинні утверджуватися у вірі, у вірі, що Господь спасе нас, обов’язково спасе, але при одній умові – якщо ми хочемо.
 
В спасінні діють дві сили – Божественна і людська, і без людської сили спасіння не може бути. І тому оті вічні страждання, які будуть, вони будуть справедливі, тому що ті грішники не хотіли бути з Богом, а захотіли бути з дияволом.
Нехай же Різдво Христове надихає вас, дорогі браття і сестри, на подвиг, на терпіння, на любов, на добро. І тоді йдемо у земному житті сміливо, нічого не боячись. Бо Бог з нами, тому ми співаємо «З нами Бог, розумійте народи і покоряйтеся, бо з нами Бог»! 
 
З любов’ю у Христі -   ігумен Никифор (Салімонов) благочинний Нікопольського району УПЦ Київського Патріархату 
Протоієрей Тимофій Редько (настоятель Петро – Павлівського храму у  м. Марганець УПЦ Київського Патріархату)
Ієродиякон Меркурій (Скороход) прес-секретар Нікопольського благочиння УПЦ Київського Патріархату
Та духовенство УПЦ Київського Патріархату міста Нікополь та Марганець.  

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

6 комментариев

Анатолій Сиротенко 6 января 2016 19:19
Подяка за поздоровленя шановному духовенству.
Смачної куті за святковим столом.
  • +1
Леший 6 января 2016 22:26
Не думал, что газета будет поддерживать "сепаратистов от православия". К счастью - нет такого патриархата, никогда он не был признан Вселенским Собором, а значит для православных - на урове ДНР/ЛНР...
--------------------
Фанатизм никогда не дает окончательной победы. Фанатики могут победить — на первых порах. Но они никогда не удержат победы, потому что они устанут от самих себя.
  • -1
Алексей Савченко 6 января 2016 22:40
Леший, я полагаю, что Вы - мудак, мерзавец и провокатор. Мне искренне жаль того идиота, который научил Вас, на нашу голову, пользоваться компьютером.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • +3
Копчик С. 6 января 2016 22:54
Цитата: Леший
Не думал, что газета будет поддерживать "сепаратистов от православия".

А разве Бог не един как не вселенски владения его!? Так что могут яко бы сепаратисты забрать у Бога!? Часть веры!? Или Вы хотели рассказать историю христианства и кто от кого отлучался и когда кого не признавал Ватикан!? Так что оставьте Богу Богово, Касарю Кесарево!
  • +1
Що стосується сепаратизму УПЦ Київського Патріархату.
Українська Православна Церква Київського Патріархату з самого початку бойових дій на сході зайняла чітку позицію у підтримці і допомозі у збереженні територіальної цілісності українській державі. Створений синодальний відділ капеланського руху, щотижня Церква передає в зону бойових дій провізію, теплі речі, і сама пліч – опліч перебуває зі своїм військом.
В той час коли Московська Патріархія в Україні всі роки незалежності тільки й займалась проектами «новоросія», що й привело на Донбасі теперішню ситуацію.
Те що священики УПЦ МП на Донбасі є духовними ідеологами "Русского мира" то це ми пам`ятаємо ще з часів коли війська – «сусідів» тільки - тільки стояли на кордоні з Україною. Вже тоді, Донецький Митрополит Іларіон (Шукало), коли в нього на єпархіальних зборах питали клірики: «Що робити владико? На кордоні вже стоїть російська армія». Той відповідав: «що будемо зустрічати, як наших визволителів, хлібом і сіллю".
То хто шановні читачі на Вашу думку сепаратисти з висловлювань попередніх коментаторів?
Визнання УПЦ Київського Патріархату питання часу, але як важко буде стати до святого престолу і підійти до однієї чаши тим хто регулярно на протязі 20-ти років лив бруд на нашу Церкву, заробляючи собі на цьому посади і сани!
  • +2
Benny Hill 11 января 2016 11:27
Цитата: Леший
К счастью - нет такого патриархата, никогда он не был признан Вселенским Собором

Ну вами и не был признан, "ДУХОВНЫЕ СКРЕПЫ" не позволяют)))
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.