ВСІ НОВИНИ:

Святий Миколай поряд

Свято Святого Миколая є бажаним дитячим святом. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей є традиція писати Святому Миколаю листа, у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року та просить про подарунки.

Активісти «Студентської Свободи» м. Нікополь протягом 20 днів проводили збір іграшок, книжок, розмальовок, олівців для дітей з малозабезпечених родин. 
18 грудня, в другій половині дня, активісти організації, разом з соціальним працівником завітали до двох сел нікопольського району: c. Дмитрівка, с. Борисівка. Загалом привітали зі святом близько 50 дітей.
Організація «Студентська Свобода» дякує за допомогу в зборі речей всім, хто відгукнувся. За вагомий вклад в зборі речей, активісти дякують студентам та адміністрації нікопольського професійного ліцею №42, школярам та адміністрації нікопольської школи №10, нікопольчанкам Аліні Голеневій та Даші Чернишовій. 
Зі святом всіх!
Слава Україні!
Святий Миколай поряд
Святий Миколай поряд
Святий Миколай поряд
Святий Миколай поряд
Святий Миколай поряд
Святий Миколай поряд

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.