ВСІ НОВИНИ:

Перші рішення Нікопольської міської ради та кадрові ротації

У зв’язку з тим, що 27 листопада 2015 року була оголошена перерва в роботі 1-ї сесії Нікопольської міської ради VІІ скликання, пленарне засідання продовжилося 1 грудня.
 
В назначений день на початок засідання о 10.00 годині ранку зареєструвалося 40 народних обранців. Також в залі був присутній народний депутат Андрій Шипко та почесний громадянин міста, голова правління, генеральний директор ПАТ «Нікопольський завод феросплавів», депутат Дніпропетровської обласної ради – Володимир Куцін. 
 
Затверджуючи голосуванням порядок денний, декілька депутатів запропонували в числі перших розглянути питання обрання секретаря міської ради. Дане питання поставили другим для розгляду і більшістю голосів ця ініціатива була підтримана. 
Першим пунктом порядку денного залишилося питання про утворення постійних комісій міської ради та їх складу. Після вступу даного рішення в силу, детальна інформація про створені комісії буде розміщена на сайті Нікопольської міської ради. 
 
Переходячи до другого питання, яке стосувалося обрання секретаря міської ради, відповідно до чинного законодавства, нікопольські депутати створили виборчу комісію. Члени виборчкому розробили бюлетені та провели голосування. Міський голова висунув на голосування кандидатуру Олександра Саюка. Тож присутні в залі обранці голосували «за» або «проти» і більшістю голосів підтримали кандидата. Найпершим нового секретаря міської ради привітав Андрій Фісак, після чого під гучні оплески Олександр Іванович зайняв своє місце в президії.
 
Продовжуючи кадрові ротацій депутати голосуванням затвердили Юрія Сокола, Ольгу Коник та Світлану Загрудну на посадах заступників міського голови і прийняли рішення стосовно утворення виконавчого комітету Нікопольської міської ради та його персонального складу.
 
Завершуючи першу сесію нікопольські депутати прийняли рішення про внесення змін та доповнень до «Програми розвитку житлово-комунального господарства м. Нікополь на 2015рік» та внесли зміни до рішення міської ради від 30 січня 2015 року «Про бюджет міста на 2015рік».
 
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

9 комментариев

Человек 8 декабря 2015 17:32
Будем надеяться, что новый "состав достигнет" положительного результата.
  • +1
sergant77 8 декабря 2015 17:58
Надейтесь бо надежда умирает последней. Мне очень понравился Саюк ....
  • 0
Анатолій Сиротенко 8 декабря 2015 18:19
Якщо С,Донець звільнився сам, це одна сторона "медалі", але якщо
його звільнили, щоб поновити через суд, то це інша сторона. Так в свій
час робив Старун, а потім розводив руками, суд поновив, що я можу
зробити. Треба опублікувати і прізвища нового виконкому, а також хто з
замів за що буде відповідати, та і всю структуру місцевої влади.
  • 0
Александр Рыбаков 8 декабря 2015 20:04
А это, чтобы не умничали тут, разные :

Указом Президента України № 683/2015 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня місцевого самоврядування» за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм - нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня ФІСАКА Андрія Петровича – Нікопольського міського голову.

Вопросы есть ?

Орден «За заслуги» — державна нагорода України для відзначення видатних заслуг громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності.
  • +1
guten Tag 8 декабря 2015 20:29
Пусть работают. Ленина уберите,позорище!
  • 0
Копчик С. 8 декабря 2015 20:50
Цитата: Александр Рыбаков
Указом Президента України № 683/2015 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня місцевого самоврядування» за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм - нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня ФІСАКА Андрія Петровича – Нікопольського міського голову.

Вопросы есть ?

Да уж!!!! Я уже вісказался на фейсбуке:
Особо мне нравится: " за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм ..." Многолетнию работу !? Мне было бы всё равно, чем один чиновник нагрождает другого, если бы не тот факт, что ребят в АТО, ни одного не нагродили, сколько не писали представлений. Вернулись вы Никополь, выискиваем, не то что ордена или медали,,, памятные знаки и то нет на всех...Стыдно за власть и обидно за ребят...
  • +6
harakternik 8 декабря 2015 21:25
Порох-старший наградил Пороха- младшего(нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня).Ворон -ворону...
  • -1
Анатолій Сиротенко 9 декабря 2015 09:01
Що не говоріть, а А,Фісак талановита людина. За півтора року в.о.
він зміг внести вагомий внесок в розбудову місцевого самоврядуваня
в країні і другі мати достоїнства для нагороди. Тепер можна очікувати,
що ще через півтора року він отримає орден другого ступеню, а до
кінця каденції і першого, буде повний кавалер. Мабуть ті що за нього
голосували знали, що майбутній голова буде орденоносцем.
Хотілося, щоб опублікували "прошеніе" про цю нагороду. Думаю, що
орденоносець скаже, що це нагорода всіх нікопольців в його обличі.
Мої вітаня першому голові-орденоносцю міста Нікополя в новітній
історії Нікопольщини.
  • 0
кактус 11 декабря 2015 09:36
Фисаку надо было отказаться от этой награды.За 1,5 месяца пребывания в кресле мэра-ничем героическим не отличился.(как и сын Порошенко-такой же "герой-поркИ с дырой").
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.