ВСІ НОВИНИ:

Сердечно вітаємо всіх вас з Днем міста Нікополь

Сердечно вітаємо всіх вас з Днем міста Нікополь, заснованого в 1639році від Різдва Христового!
Взагалі то, день міста - це особливе свято для його жителів, усіх, хтолюбить його, віддає частинку своїх сердець і душі для його процвітання,благополуччя і подальшого розвитку. Це свято кожного з нас, тому що місто - ценасамперед саме ми, люди.
 
Нікополь має багаторічну славну історію, яку ми, нікопольчани, продовжуємо писати щодня. Нам є чим пишатися – починаючи від епохискіфів та сарматів, місць козацької слави, древніми православними храмами, багато з яких були знищені за часів атеїстичноїрадянської влади, творчими постатяминашого краю, які закладали своїми працями духовно - нравственний міцний фундамент, який потрібно зберігати і примножувати нам сьогодні. 
 
Кожен з нас співпричетний до долі рідного міста, від нас залежить його  майбутнє. Разом з нашим життям міняється і місто. Нехай же загальними працями і по нашим молитвам міцніє його добробут і краса.
 
Згадуються і страшні часи, колимісто, яке за різних епох було окуповане загарбниками. Але Нікополь, назва якогоперекладається, як перемога, вистояв і переміг. Так і зараз, коли ми всенароднобудемо звертати свої молитви до Господа, з проханням про мир, то нашавсенародна молитва відверне від нас усякі лиха від супостат роду людського ідарує нам мирне небо над головою та рідну землю під ногами!      
 
Особливо, щиро вітаємо наших нікопольців, які боронять Вітчизни на сході України! В ці страшні часивипробування на свободу ми особливо звертаємо свої молитви до Господа.  
 
Від усієї душі зичимовам, дорогі нікопольці, допомоги Божої у всі справах на благо рідного міста, милостей іблагословень Господніх, щоб у ваших серцях і оселях завжди панували мир, любов і злагода. 
 
Господи збережи Нікополь і Україну нашу від нашестя чужинців !
 
Ієродиякон Меркурій(Скороход) 
прес-секретарНікопольського благочиння
УПЦ Київського Патріархату  


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.