ВСІ НОВИНИ:

Кінопоказ «Україна в огні»

13 вересня 2015 року активісти «Студентської Свободи» м. Нікополь разом з працівниками нікопольської бібліотеки філіалом №4 провели кінопоказ «Україна в огні», автором якого є Олександр Довженко. Кінопоказ було приурочено до 121-го року з дня народження українського письменника, кінорежисера, кінодраматурга, художника, класика світового кінематографа - Олександра Петровича Довженка.
 
Перед початком кінопоказу організатори розповіли учасникам заходу про життєвий шлях Олександра Петровича. Після перегляду фільму «Україна в огні» гості мали змогу випити чаю з печивом та обговорити цей фільм. 
 
Кінопоказ «Україна в огні»
Кінопоказ «Україна в огні»
Кінопоказ «Україна в огні»
Кінопоказ «Україна в огні»

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Pаиса 14 сентября 2015 19:10
Хоть бы pаз услышать или увидеть отзывы тех, кто пpинимает участие в таких "заходах", или кому вpучают листовки, или кто пеpеступает чеpез кpаску на тpотуаpе...
От непосpедственных, так сказать, свидетелей. Обычно пишут комменты те, кто это не видел и не слышал. Видимо, если бы было что озвучить - уже бы озвучили, а так - фотки и фотки. Самопохвалы.

А "печеньки" вообще какие-то негативчики вызывают...Молчали бы уж.
  • 0
Анатолій Сиротенко 14 сентября 2015 21:15
31 січня 1944 року було спеціальне засідання політбюро ВКПб, кінофільм
і повість були осуджені й заборонені. О.Довженко писав:" Кому ж як не мені, сказати було слово на захист свого народу, коли велика загроза
нависла над моєю землею. Україну знає лише той, хто був .... на її
пожарах сьогодні. Прикрита і замкнена моя правда про народ і його лихо."
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.