ВСІ НОВИНИ:

Запрошуємо майбутніх козаків та берегинь

Запрошуємо майбутніх  козаків та берегинь
Запрошуємо майбутніх козаків та берегинь
Нікопольський клуб військово – патріотичної підготовки «Козацький десант» на базі Нікопольського будинку дитячої творчості, спільно з ГО «Нікопольська Січ» з 15 вересня починає роботу у школі № 21 та №16. Заняття проводяться два рази на тиждень по дві з половиною години, з 14.00 до 16.30 години група з 10 до 14 років і з 17.00 до 19.30 години група з 15 і старше, для старшої групи окремо додаткові спеціалізовані заняття по підготовці до служби у повітряно - десантних військах, спільно з десантниками ГО « Союз десантників Нікополя» (військовий рукопашний бій, парашутна – предстрибкова підготовка, інше).
 
Заняття у клубі проводяться згідно з Всеукраїнською військово – патріотичною програмою «Сокіл»(Джура), визначення та підготовка роїв (команд) гри їх участь у шкільних, міських, районних, обласних та Всеукраїнських змаганнях гри «Сокіл»(Джура). Керівник клубу та помічники козаки Нікопольської Січі надають консультативно практичну допомогу іншим школам, навчальним закладам по підготовці команд гри «Сокіл»(Джура).
У клуб приймаються майбутні козаки та берегині. Медична справка про стан здоров'я та письмова згода батьків обов'язкова.
Про історію та досягнення клубу можна дізнатися з інформаційних порталів набравши у поісковиках інтернету : Козацький десант Нікопольської Січі.

Керівник клубу, отаман ГО «Нікопольська Січ», зам голови ГО «Союз десантників Нікополя», голова Нікопольської організації політичної партії «Народний фронт»
Шевченко Олександр Володимирович.(тел.0994438868)

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

angel 14 сентября 2015 14:39
Все замечательно, только уроки у детей заканчиваються в 15-00. А тренировка начтнается с 14-00.
  • 0
Человек 14 сентября 2015 20:32
Это хорошо -детьми нужно заниматься. Пусть лучше на тренировки ходят чем пиво пьют... Вот только настораживает один момент - казаки всегда были против любой власти, кроме народной, а тут еще "Народный фронт" - все прекрасно видят какой он "народный" и что яценюк вытворяет)))
  • 0
volody 16 сентября 2015 11:02
Ну сколько можно преклоняться перед всем заграничным - одеждой, образом жизни, словечками разными? Надо больше ценить своё. Я имею в виду в том числе и название нашего города, имеющее, как известно, почему-то греческие корни - "ника" и "поль". Ну сколько у нас тут греческого? Кроме ресторана "Афина", больше ничего и нет. Уверен, в названии города корни должны быть наши - отечественные. Город победы (перемоги) Никополь лучше перименовать в Переможенск. И мы, соответственно, станем не какими-нибудь там "никопольчанами", а переможцами. Ловите, совсем другой смысл появляется - победительный! Этот новый смысл указывает нам путь к новым победам. А это очень важно для судьбы молодого государства.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.