ВСІ НОВИНИ:

Герб України до Дня незалежності

5-го серпня 2015 року, на замовлення директора КПНЗ «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної роботи та інформаційних технологій учнівської молоді» Людмили Волкової, міжшкільний центр трудового навчання та технічної творчості почав виготовлення Гербу України у техніці модульне оригамі. Протягом семи днів керівники гуртків Центру – Ірина Кий, Галина Продан, Галина Мішеніна, Лілія Поддубко та Олександра Кашлюченко виготовляли модулі. Всього було зроблено 10380 модулів: 2450 жовтого кольору та 7930 – синього. Для їх виготовлення використали 346 аркушів цупкого паперу формату А4.
 
Герб України до Дня незалежності  

Керівник гуртка ПТМ Галина Продан розробила креслення Герба. А майстер виробничого навчання Георгій Темко виготовив рамку з дерева. Протягом тижня, керівник гуртка ПТМ та бісероплетіння Ірина Кий збирала всі модулі до купи, що рядок за рядком перетворювалися у дивовижну картину. 
 
20 серпня 2015 року Герб був готовий. Цей витвір мистецтва відвезли в обласний центр до Дня незалежності України. 
Зараз він знаходиться у губернатора Дніпропетровщини Валентина Резніченка, та занесений до Книги Рекордів Дніпропетровської області. 

Відділ освіти та науки міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Pаиса 2 сентября 2015 18:14
Какие вы умнички, девушки!!! Только из рук терпеливых красавиц могла выйти такая работа!) Собственно, как и многие другие творения, конечно же.
Хорошо, что есть такие замечательные педагоги у наших детей!
  • +3

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.