ВСІ НОВИНИ:

Приватному сектору приділятимуть більше уваги

У Нікополі продовжуються звітно-виборні збори квартальних комітетів. На цьому тижні такі заходи пройшли на 9-ти кварталах приватного сектору. На цих зустрічах був присутній очільник міста Андрій Фісак, а також обласні та місцеві депутати і представники комунальних та приватних підприємств житлово-комунальної галузі. 

Приватному сектору приділятимуть більше уваги

 Всі збори розпочинались із жвавого діалогу між жителями та керівником міста Андрієм Фісаком. Мешканці ставили багато проблемних запитань, які потребують уваги місцевої влади. Під час зустрічі люди цікавились перш за все станом дорожнього покриття на своїх вулицях та просили проведення ремонту доріг приватного сектору. Очільник міста підкреслив, що у нинішньому році вперше за останній час розпочато ремонтні роботи дорожнього полотна на вулицях приватного сектору. Визнав, що їх недостатньо, тому що в першу чергу ремонтують центральні магістралі.
 
Зазначив, що в подальшому на дороги у кварталах звертатимуть більше уваги. Відмітив, що великі ями на проїжджих частинах приватного сектору засипатимуть старим асфальтом, що в принципі вже відбувається. Також пообіцяв вирішити питання з приводу грейдерування вулиць приватного сектору та очищення їх від снігу у зимовий період. 
 
А в подальшому місцевий керівник запропонував справедливий розподіл бюджетних коштів по Програмі розвитку житлово-комунального господарства, щоб глибинки міста також розвивались. 
- Ми підготуємо і винесемо на розгляд сесії міської ради проект рішення з приводу того, щоб Програма розвитку житлово-комунального господарства розподілялась за таким принципом: 70 % коштів на багатоквартирні будинку, 30% - на приватний сектор. Я вважаю, що депутати підтримають таке рішення, бо воно буде дійсно справедливим, - зазначив Андрій Фісак.
 
Під час зустрічі обурення мешканців на всіх кварталах викликала робота представників газового господарства, які самовільно вимикають газ у приватних домоволодіннях, нараховують неіснуючі борги, змушують жителів вистоювати у величезних чергах, аби вирішити питання. 
 
Керівник міста зазначив, що з міськгазом ведуться постійні переговори з приводу їхньої діяльності. Нещодавно вдалось досягти домовленості з його начальником Григорієм Макухом з приводу видачі талонів на прийом для кожного кварталу, які знаходитимуться у голови квартального комітету. 
 
Зауважимо, що газові питання підіймались на кожній зустрічі. На них відповідав представник газового господарства. 
Радує той факт, що на сьогоднішній день вже не стоїть питання з вивезенням сміття у приватному секторі. Ця робота налагоджена і виконується за графіком приватною компанією «КУБ ЛДФ». 
 
Андрій Фісак запевнив, що всі питання почуті та вирішуватимуться поступово за наявності можливостей та бюджетних коштів. Наголосив, що приватний сектор не забутий місцевою владою і знаходиться під особливою увагою. 

Прес-служба міської ради


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

6 комментариев

BURG44 23 августа 2015 10:08
http://ok.ru/video/63838170682638-1 Слепаков как всегда лучший!! Это и наших касаеться
  • 0
Андрей Дащенко 23 августа 2015 12:14
Главное, чтобы слова не расходились с делом !!!
  • 0
dzhekil 23 августа 2015 14:47
Главное, что до выборов никто не помнил о частном секторе. А тут прям больше внимания будут уделять. Перед выборами вспомнили, что в частном секторе живет 35,4% избирателей
  • 0
baybak 23 августа 2015 15:19
Очильник миста(почему очильник, если он ИО;или у ИО мания величия, или пресс-служба прогнулась, назвав Фисака семь раз очилником и керивником.Семь, Карл!),называет милостыню Макухи в виде талончиков "досягненням".
Вот так вот.Макуха как отключала, так и отключает, как несправедливо начисляла, так и начисляет.А вззамен талончика, типа, на, от...., не ,отстнань.
Да и все остальные обицянки являются цяцянками.Предвыборными.
  • +1
Копчик С. 23 августа 2015 20:04
Весь этот фарс закончится уже в ноябре, после выборов. И больше виноват не И.О., который хочет стать законным ОГОГО! А спми люди, которые думают , что в десятый раз на них не подействует принцип наступления на грабли.
"Відмітив, що великі ями на проїжджих частинах приватного сектору засипатимуть старим асфальтом, що в принципі вже відбувається..."
Да! И статьи об этом уже повсюду! О том, что Грамадська Сила отсыпает частный сектор старым асфальтом. Одним старым асфальтом, за который заплатили никопольчане, в прошлые годы миллионы, своими налогами, пиарится и И.О. и ГО. Стыдно товарищи! А где креатив? :))
  • 0
Хуторянин 23 августа 2015 22:59
Цитата: Андрей Дащенко
Главное, чтобы слова не расходились с делом !!!

Главное чтобы костюмчик сидел )))
  • -1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.