ВСІ НОВИНИ:

Нікопольці звертались до керівника міста із проблемними питаннями

6-го липня виконуючий обов’язки міського голови Андрій Фісак приймав громадян. Нікопольці активно обговорювали з керівником міста багато наболілих для них проблем. 

Нікопольці звертались до керівника міста із проблемними питаннями

Зокрема, цього разу мешканці міста порушували питання стосовно капітального ремонту покрівель дахів по проспекту Трубників,67 та вулиці Жуковського,111. Андрій Фісак їм відповів, що у нинішньому році капітальний ремонт покрівель дахів було виконано на суму у розмірі 3 мільйонів гривень. Зокрема, вже виготовлено проектну документацію на капремонт дахів ще на 4 мільйони гривень. Тому у найближчий час на сесії Нікопольської міської ради вирішуватиметься питання щодо додаткового виділення коштів для капітального ремонту дахів, куди і буде включено будинки за вказаними вище адресами. 
 
Жителі вулиці Маяковського, що на Новопавлівці, скаржились на підтоплення їхніх подвір’їв через несправність насосу, який відкачує воду, і  стоїть на балансі Нікопольського регіонального управління водних ресурсів. Наразі, за словами начальника цього управління Олександра Скрипця, насос відремонтовано, і вже наступного тижня буде введено в експлуатацію. Крім цього, очільник міста нагадав людям, що зараз за рахунок місцевого бюджету виконуються проектні роботи стосовно буріння в районі Новопавлівки трьох вертикальних свердловин, які мають допомогти вирішити проблему з підтопленням. Зараз вже готова схема розміщення свердловин, дві з яких розташовуватимуться на вулиці Вітебській та одна - на Довгалівській.
 
Мешканці будинку по вулиці Каштановій,65 звернулись з двома питаннями: стосовно капремонту будівлі та ремонту внутрішньоквартальних доріг. Андрій Фісак зазначив, що у поточному році виготовляється проект на капремонт за цією адресою, а в наступному, за наявності фінансування, будинок відремонтують. Внутрішньоквартальні дороги по цій вулиці внесено до списку запланованих ремонтів у нинішньому році, але їхній стан не критичний. Спочатку ремонтуватимуть дороги, які цього потребують у першу чергу, а потім, при наявності коштів, залатають і ділянку дороги за вказаною адресою. 
 
Жителі будинків по вулиці Чубаря,25 та Дибенка,48 звертались стосовно ремонтних робіт своїх будівель, які мають виконуватись за рахунок обслуговуючої компанії «ДомКом-Нікополь». Представники обслуговуючої компанії вже наступного тижня зустрічатимуться із мешканцями з приводу вирішення поставлених питань. 
 
Мешканці будинку по вулиці Шевченка, 211 скаржились, що вийшли в ОСББ ще у 2012 році, а їм і досі не зробили капітальний ремонт будинку. Керівник міста закцентував на тому, що капремонти ОСББ виконуються по черзі, в залежності від дати заснування об’єднання. Наразі, цей будинок стоїть у черзі на виготовлення проектно-кошторисної документації для подальшого капремонту. Але спеціальна комісія за вказівкою очільника міста виїхала на місце та з’ясувала, що у будівлі немає щілин, а частина даху над двома під’їздами потребує поточного ремонту, який представники ОСББ мають виконувати за власні кошти.
 
Були під час прийому питання і з приводу повірки лічильників води. Мешканцям нагадали, що вони можуть повірити свої прилади обліку води до кінця року, але застерегли не зволікати і не відкладати цю процедуру на останній день. Скаржились і стосовно незаконної діяльності представників міськгазу. Андрій Фісак зазначив, що кожного вівторка і четверга у каб. № 12 (1-й поверх міськвиконкому) будуть працювати юристи, які безкоштовно надаватимуть консультації мешканцям Нікополя з приводу питань, які стосуються діяльності управління газового господарства.  
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.