ВСІ НОВИНИ:

Продовження виплати щомісячної допомоги переселенцям

Постановою КМУ № 212 від 31 березня 2015 року  доповнено Порядок надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, зокрема на оплату житлово-комунальних послуг (затверджений постановою № 505 від 01.10.2014 року).
 
Нагадаємо, що зазначена допомога надається переселенцям iз зони АТО та Криму, облікованим управлінням праці та соціального захисту населення, з дня звернення за її призначенням та виплачується по місяць зняття з такого обліку, але не більше 6 місяців.
Змінами передбачено можливість продовження на наступний період (6 місяців) призначення та виплати відповідної грошової допомоги.
 
Для цього уповноважений представник сім’ї має:
подати заяву, в якій повідомляється про відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги;
пред’явити довідки всіх членів сім’ї про взяття на облік осіб, які переміщуються, строк дії яких продовжено на наступний період.
Допомога не призначатиметься на наступний шестимісячний термін працездатним особам, які не працевлаштувалися протягом періоду отримання допомоги та яким її виплата була припинена.
 
Тепер, до категорії громадян, яким в випадку не працевлаштування, допомога не зменшується, віднесено студентів денної форми навчання.  
Водночас, виплата грошової допомоги може бути, поновлена, якщо протягом місяця, з місяця припинення її виплати, уповноважений представник сім’ї повідомить управління праці та соціального захисту населення про зміну обставин, які вплинули на припинення виплати грошової допомоги.

Управління праці та соціального захисту населення  

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.