ВСІ НОВИНИ:

Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості

Хореографічні колективи Нікопольського будинку дитячої та юнацької творчості підкорили "Білого Лелеку"
27-29 березня у Дніпропетровську відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль хореографічного мистецтва "Білий Лелека". На фестиваль з'їхалося багато колективів з різних куточків країни: Харкова, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Олександрії, Новомосковська, Кременчука, Одеси, Нікополя та інших міст. Колективи представили розмаїття стилів і творчих знахідок. 
Нікопольський ансамбль "Валерія" під керівництвом Маргарити Горбаненко брав участь у номінаціях "Естрадна хореографія діти від 12 до 15 років". Тут ансамбль представив на суд журі номери "Про бідного студента"  і "Маруся раз, два, три", та посів ІІІ місце серед учасників даної вікової групи. Соло в номінації "Сучасна хореографія" було представлено номером Вероніки Агеєвої «Україно моя», яка також здобула бронзу серед учасників даної вікової категорії. Старший колектив «Валерії» представив дві композиції: "Ковила степової" та "Щедрик", за що отримав 3-тє місце в номінації "Сучасна хореографія". 
Зразковий хореографічний ансамбль «Фантазія» (вікова категорія 12-15 років), керівники Олена Сничонкова та Світлана Поваренко, знову став переможцем фестивалю.  У номінаціях:  «Народна стилізація», «Естрадна хореографія», «Класична хореографія», «Сучасна хореографія», «Естрадна хореографія. Соло.» місця розподілились таким чином: Ольга Савіна - І місце, Альона Семьонова - ІІ місце. У номінації «Класична хореографія. Соло.» - Анастасія Борисова здобула срібло. 
Ми хочемо відзначити прекрасну організацію і дуже високий рівень фестивалю на чолі з його президентом Іриною Масленниковою.

Юні артисти з Нікополя здобули перемогу на  Міжнародному фестивалі-конкурсі «Коронація зірок»
У Дніпропетровську пройшов VI  міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Коронація зірок». В цьому фестивалі брали участь 15 колективів з різних регіонів, у тому числі і з Нікополя. 
Наше місто представляв неодноразовий переможець Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів колектив циркового мистецтва  «Алле-ап!» Нікопольського будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом Алли Губанової. У конкурсі дебютував Олександр Кревець з номером «Містер Фігаро», і виборов звання лауреата  II ступеня. А ось наші дівчата - Юлія Хребтова, Вікторія Юхименко  та Єлизавета Ярошенко - з  номером «Кришталеві краплинки» отримали звання лауреата I ступеня. Дівчата вчаться у цирковій студії вже 4 роки.
Тож, вітаємо наших юних талановитих артистів з перемогою!
Ми пишаємось вами, творчих вам перемог та міцного здоров’я!!!

Нікопольські театрали стали кращими в обласному фестивалі
Кожного року наші  колективи привозять додому найвищі нагороди з різних фестивалів. Цей рік не став виключенням:  наші актори сяяли  на сцені Дніпропетровська.
23 березня 2015 року відбувся обласний фестиваль дитячих театральних колективів закладів освіти «Театральна мозаїка 2015», присвячений міжнародному Дню театра. У ньому взяли участь 45 колективів закладів освіти.
Театральні студії «Дебют» та «Велика Перерва» КПНЗ «Нікопольський будинок дитячої та юнацької творчості» гідно представили наше місто, завоювавши звання найкращих колективів області. Вихованці театральних студій були нагороджені дипломами «Краща акторська робота», а саме:
-середня група театральної студії «Дебют» - М.Безродня,  А.Верьовка,  Андрій та Анжеліка Захаренко,  К.Кандраурова,  Ілля та Катя Панасенко,  Ц.Саакян,  М.Чабаненко,  Т.Денисов,  С.Дорофій, Л.Кашлюченко, О.Пікалова, Н.Танєєва;
-старша група - Олексій Алмаз;
-середня група театральної  студії «Велика Перерва» - Андрій Лагутін;
-старша група  - Валентина Яркова,  Анастасія Фургало,  Катерина Ярошенко.
Двоє вихованців театральної студії «Дебют», які стануть у цьому році випускниками, мріють  вступити у вищі театральні учбові заклади та продовжити цей шлях у мистецтво.
Тож,  побажаємо нашим талановитим вихованцям успіхів у театральному мистецтві, нехай їхні мрії здійсняться!

Юні актори театральної студії «Дебют» підкорили глядачів міжнародного фестивалю-конкурсу в Дніпропетровську

28 березня 2015 року у місті Дніпропетровську в Кіноконцертному залі «Салют» відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Фестивальний марафон». У конкурсі взяли участь більше 100 творчих колективів та окремих виконавців від 3 до 25 років і старші з різних країн світу. 
         Театральний жанр представив колектив з Нікополя - театральна студія «Дебют»  Будинку дитячої та юнацької творчості, керівник Ірина Салінен. У фестивалі вони показали дві роботи: А. П. Чехов «Предложение» у виконанні солістів старшої групи Олексія Алмаза,  Ярослава Шахторіна і Анни Меренкової та естрадну мініатюру «Дело было вечером»  у виконанні середньої групи.
Виступи конкурсантів фестивалю оцінювалося по 10-бальній системі. В результаті конкурсі наші артисти стали найкращими. Так, І місце і Диплом лауреата І ступеня здобула середня група. Срібними нагородами і Дипломом лауреатів 2 ступеня нагороджені солісти старшої групи. 
Роботу театрального колективу високо оцінило професійне журі.
Хлопці були нагороджені медалями з символікою фестивалю і цінним кубком. На фестивалі були продемонстровані  майстер-класи в кожній номінації та проведено аналіз представлених номерів.
Подарунком для всіх учасників стали творчі номери окремих колективів та дискотека.
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
 Творчі здобутки вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості
Будинок дитячої та юнацької творчості 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

BlohodaV 2 апреля 2015 21:54
Ну, а все переживали здесь, что детям негде быть во время вынужденных каникул.. Вот смотрите как себя проявляют наши молодые дарования, а эти каникулы дадут им больше времени на усовершенствование своих способностей, а!!
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.