ВСІ НОВИНИ:

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про намір здійснити зміну діючих тарифів

П О В І Д О М Л Е Н Н Я
про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій 
ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ»
На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальної громади, ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ» інформує про намір здійснити зміну тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. 
Метою  зміни  тарифу  в ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ» - виконавця послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - є приведення їх до економічно обґрунтованого рівня для забезпечення кваліфікованого, якісного, гарантованого обслуговування та ремонту житлового фонду, його технічного обладнання, надання житлово-комунальних послуг, дотримання санітарного стану прибудинкових територій для створення мешканцям будинків належних умов проживання, забезпечення належного балансового обліку комунального житлового фонду.
Додатково повідомляємо, що рішенням виконкому Нікопольської міської ради від 14.01.2015р. № 10 встановлено перелік та періодичність надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у місті Нікополі, а саме: прибирання прибудинкової території; прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівлі; технічне обслуговування ліфтів; технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення та зливової каналізації; дератизація та дезінсекція; обслуговування димовентиляційних каналів; поточний ремонт конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення та зливової каналізації і технічних пристроїв будинків; освітлення місць загального користування і підвальних приміщень та підкачування води; енергопостачання ліфтів.

О Б Г Р У Н Т У В А Н Н Я
необхідності встановлення нових тарифів для надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій
Послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій  надаються  мешканцям багатоквартирних житлових будинків, які знаходяться в комунальній власності територіальної  громади міста.
Діючі тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій  були затверджені рішенням виконкому Нікопольської міської ради від 27 лютого 2008 року № 159. Відповідно до наданих роз’яснень Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.12.2014р. № 8/19-1165-14 є доцільним проведення загальної процедури перегляду тарифів з урахуванням вимог чинного законодавства. 
Так, за період дії затвердженого тарифу значно зросла вартість всіх складових витрат: електроенергії на 290%, паливо-мастильних матеріалів на 285%, матеріалів, необхідних для проведення ремонтних робіт на 80%. Збільшилась вартість послуг інших підприємств, якими користується ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ДОМКОМ НІКОПОЛЬ» для реалізації своєї діяльності.
           
Відповідно до законодавства  підприємство зобов’язане виплачувати заробітну плату  на рівні затвердженої мінімальної заробітної плати (у діючому тарифі закладений розмір мінімальної заробітної плати – 420,00 грн., станом на 01.01.2015 - 1218,00 грн.).
  Враховуючи вищевикладене, виникла об’єктивна необхідність змінити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
             
Розрахунок тарифів виконано відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затверджениого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869, по кожному будинку житлового фонду  окремо.
 Зауваження  та  пропозиції приймаються протягом 15 робочих днів з дня публікації в друкованому засобі масової інформації за адресою: 53210, Дніпропетровська область, м. Нікополь, вул. Чубаря, 11А.  Більш детальну інформацію про тариф (розмір, структура, періодичність надання послуг тощо) також можна дізнатися за вищезазначеною адресою або на веб-сайті підприємства: www.nikopol.domkom.org.ua.
Телефон для довідок: 05662-2-10-11.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

18 комментариев

szlahta 20 февраля 2015 12:55
Если эти жулики не оказывают никаких услуг, то какое отношение к ним имеет повышение цен на энергоносители????)))))
Не платил и платить не буду за неоказанные услуги!
  • 0
Ишо 20 февраля 2015 13:15
Цитата: szlahta

Не платил и платить не буду за неоказанные услуги!


... як цэ нэ буду платить?...а шго я буду за тэбэ платить?.....йде война....коштив не хватае...

...ось таки есть у нас патрыоты.....тилькы на словах....тьху на тэбе!!!!!!!!!!!!!!!!!!........

а я плачила...плочу....и буду платыть......я свидлма украинка....правльно гаворю??.
  • -2
Вилена Дестичьян 20 февраля 2015 13:31
Цитата: Ишо
... як цэ нэ буду платить?...а шго я буду за тэбэ платить?.....йде война....коштив не хватае...

...ось таки есть у нас патрыоты.....тилькы на словах....тьху на тэбе!!!!!!!!!!!!!!!!!!........

а я плачила...плочу....и буду платыть......я свидлма украинка....правльно гаворю??.

Что за цирк? Чего так коверкать слова.Я платила,пусть и с опозданием,а сейчас платить не буду.За,что платить? У нас ОСББ,Председатель Алена Черная.Если раньше хготь что-то делалось,то теперь нихера.Мы платим 1.50 за 1 кв.метр.Дворник убирает один раз в месяц.Зимой снег расчищали сами,щебень сыпали сами,подъезд убираем сами.ЗА,ЧТО ПЛАТИТЬ?

Сколько раз приглашали на собрание,все тщетно.Она избегает встречи с нами.
  • 0
Юлия Герман 20 февраля 2015 13:47
Хоть врать не надо. Вовсе никто не обязал выплачивать минимальную з/п-1218,00грн. (это касалось только начислений), и как не платили, так и не будут платить.
  • 0
Юлия Герман 20 февраля 2015 13:52
А вообще кто-то читал список якобы оказываемых услуг? Это бред сумасшедшего. Единственный реальный пункт (и то не для всех) - это уборка придомовой территории. Хотя я в своем дворе дворника видела последний раз еще осенью.
  • 0
555 20 февраля 2015 13:56
Верно.У нас тоже в подьезде убираем и ремонт сделали сами и за свои..Иногда вижу возле дома уборщиц и то как они заняты упаковыванием картона и собраных бутылок(они наверное для этого и выходят) для сдачи в прийомный пункт.В подвалах гнилые краны...и трубы.Крышу ремонтировали по подьезду за свои..Что еще за услуги такие нам оказывают непонятно.Кто нибудь отчитался к примеру какие работы проведены с 01по 31 января к примеру по конкретному дому?
  • +1
szlahta 20 февраля 2015 13:56
Цитата: Ишо
а я плачила...плочу....и буду платыть......я свидлма украинка....правльно гаворю??.

Ты Катюша терпила, а не свидома))))Платить компании Комэнерго-Домкома -Вилула, чтобы они спонсировали таких как ты?))))
Цитата: Ишо
...йде война....коштив не хватае...

Коштив кому? На откаты Фисаку и компани?А не подавятся? На асфальт уже нехило откатили!))))
  • +2
неригионал 20 февраля 2015 14:27
Да нет они работают. Вот у нас во дворе три дня небольшую кучу листьев убирали, которую еще осенью нагребли, хотя ее можно убрать часа за 2. Так какое повышение, если во дворах очень редко убирают, в подъездах сами убираем и лампочки вкручиваем.
  • +1
Олег Моцак 20 февраля 2015 19:46
рішенням виконкому Нікопольської міської ради від 14.01.2015р. № 10 встановлено перелік та періодичність надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у місті Нікополі, а саме: прибирання прибудинкової території; прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівлі; технічне обслуговування ліфтів; технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення та зливової каналізації; дератизація та дезінсекція; обслуговування димовентиляційних каналів; поточний ремонт конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення та зливової каналізації і технічних пристроїв будинків; освітлення місць загального користування і підвальних приміщень та підкачування води; енергопостачання ліфтів.
-спросите, что из перечисленного и кто выполнял ?
  • +1
наталя 20 февраля 2015 19:52
Ніяких послуг ніхто ніколи не виконував. Які "економічно обгрунтовані тарифи"? Обурення дописувачів справедливе, але ж проковтнуть всі ці нові тарифи, як проковтнули тарифи на проїзд, повірку лічильників та багато, багато ще чого.
  • +2
szlahta 20 февраля 2015 22:04
ТОВ «НІКО-АРС» відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету міністрів від 01 червня 2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 30.07.2012 р. №390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифу на обслуговування будинків та прибудинкових територій з 01 квітня 2015 року.
Діючий тариф на обслуговування будинків та прибудинкових територій розроблявся протягом 2008 року, а був затверджений на початку 2009 року. За період з 2009 по 2015 роки відбулося суттєве зростання всіх складових тарифу. Розмір мінімальної заробітної плати на сьогоднішній день становить 1218 грн., при розрахунку діючого тарифу був використаний розмір мінімальної зарплати – 420 грн. (рівень зростання 2,9 рази). За відповідний період вартість промислових товарів зросла в 2,1 рази, пального в 3,2 рази, електричної енергії в 1,75 рази. Всі зазначені обставини призвели до того, що діючий тариф менше ніж на 50% покриває фактичну собівартість послуг з обслуговування будинків та прибудинкових територій. ТОВ «НІКО-АРС» з 01.04.2015 року, врахувавши усі вимоги діючого законодавства має намір привести діючий тариф до економічно обґрунтованого розміру, що в середньому збільшить діючий тариф в 2 рази.
Всі зауваження та пропозиції приймаються в письмовому вигляді до 04 березня 2015 року за адресою: м. Нікополь, вулиця Шевченко, будинок № 69. тел. 0661420320
З даним оголошенням можливо ознайомитись на офіційному сайті Нікопольської міської ради.
Інформація про склад та періодичність надання послуг з обслуговуванн
  • 0
Gagarin 21 февраля 2015 06:37
Настроение в Московском патриархате на примере отдельно взятой епархии. ОПРОС

http://uainfo.org/blognews/498292-nastroenie-v-moskovskom-patriarhate-na-primer
e-otdelno-vzyatoy-eparhii-opros.html
  • 0
Алена Черная 21 февраля 2015 10:14
Цитата: Вилена Дестичьян
Что за цирк? Чего так коверкать слова.Я платила,пусть и с опозданием,а сейчас платить не буду.За,что платить? У нас ОСББ,Председатель Алена Черная.Если раньше хготь что-то делалось,то теперь нихера.Мы платим 1.50 за 1 кв.метр.Дворник убирает один раз в месяц.Зимой снег расчищали сами,щебень сыпали сами,подъезд убираем сами.ЗА,ЧТО ПЛАТИТЬ?

Сколько раз приглашали на собрание,все тщетно.Она избегает встречи с нами.


Уважаемая Вилена Дестичьян! Оправдываться перед Вами не буду. Вы публично на этом сайте поставили пятно на работе моей, дворника, слесаря, электрика и паспортиста, которые обслуживают Ваш дом. Хочу отметить, что в городе найдется не много домов, которые за счет квартплаты жителей прошли обследование технического состояния строительных конструкций и получили экспертное заключение Приднепровской государственной академии строительства и архитектуры о пригодности конструктивных элементов. Не много домов в которых поставлены за счет квартплаты без дополнительных взносов собственников теплосберегающие окна и двери в подъезды (такие двери имеют не более 10 домов в Никополе) Эти работы позволили экономить Ваши расходы на индивидуальное отопление более 20%.Не много домов, где произведена 100% реконструкция системы освещения мест общего пользования и все освещение регулируется датчиками. Ранее дом оплачивал в среднем 170 кВт эл.энергии ежемесячно, а после реконструкции не более 60 кВт.
Хочу отметить, что за все время существования ОСМД Ваш дом не оплачивал мои услуги управителя ни единого раза. Я делаю доброе дело для своего города и для Вашего дома в том числе. И не пишу об этом в газетах. А Вы за зиму возможно почистили один раз снег, а уже спешите об этом всем сообщить.
Вилена, напоминаю Вам, что Вы самый злостный неплательщик в этом доме. После создания ОСМД Вы запатили квартплату первый раз более через год! На сегодня сумма Вашего долга составляет 660,75 грн. А всего по дому в котором 12 квартир задолженность только по квартплате более 7 тыс. гривен.
Также, хочу обратить Ваше внимание,Вилена, что Вы не прошли проверку дымо- вент.каналов, о чем Вам было направлено предупреждение на прошлой неделе. Если Вы не решите свои проблемы, то все остальные квартиры рискуют остаться без газа.
И не надо меня приглашать на собрание, я без приглашения прихожу к тем людям, которые своевременно платят квартплату и следят за своим домом.
Для всех остальных читателей хочу объявить конкурс на обслуживание дома Вилены Дестичьян. Если есть желающие бесплатно поработать на таких как Вилена, добро пожаловать!
  • 0
Честный 21 февраля 2015 10:23
А.Черная. Вот это уже конкретика, отчет с цифрами. Такая дискусия и
должна быть. Респект.
  • 0
Вилена Робертовна 21 февраля 2015 17:14
Вилена, напоминаю Вам, что Вы самый злостный неплательщик в этом доме. После создания ОСМД Вы запатили квартплату первый раз более через год! На сегодня сумма Вашего долга составляет 660,75 грн. А всего по дому в котором 12 квартир задолженность только по квартплате более 7 тыс. гривен.
Также, хочу обратить Ваше внимание,Вилена, что Вы не прошли проверку дымо- вент.каналов, о чем Вам было направлено предупреждение на прошлой неделе. Если Вы не решите свои проблемы, то все остальные квартиры рискуют остаться без газа.
И не надо меня приглашать на собрание, я без приглашения прихожу к тем людям, которые своевременно платят квартплату и следят за своим домом.
Для всех остальных читателей хочу объявить конкурс на обслуживание дома Вилены Дестичьян. Если есть желающие бесплатно поработать на таких как Вилена, добро пожаловать![/quote]
Аплодисменты и респект!Только Вы Уважаемая Алена Черная чуть-чуть потерялись в действительности.Весь дом недоволен Вашей"работой" Вы наверное забыли,что есть люди,которые должны поболе,чем я.И Вы Уважаемамая нихера не делаете.Когда у меня были проблемы с канализацией,Вы сказали,чтобы я оплатила долг в сумме 1.800 грн,якобы Вам надо менять проводку в подъезде.Я оплатила,и,что?Где Ваша обещанная проводка?Не хочу повторяться об дворниках убирающих один раз в месяц,трава летом в человеческий рост,грязь во дворе.И можно перечислять до бесконечности.И скажу Вам честно.А МНЕ И МНЕ СТЫДНО,ЧТО Я ЗЛОСТНЫЙ НЕПЛАТЕЛЬЩИК.у МЕНЯ ДВОЕ ДЕТЕЙ,КОТОРЫХ Я СОДЕРЖУ ОДНА.И ЕСЛИ БУДЕТ СТОЯТЬ ВОПРОС О ТОМ,КОМУ ЗАПИХНУТЬ КУСОК ХЛЕБА,ВАМ ИЛИ ДЕТЯМ,ТО Я ВЫБЕРУ ДЕТЕЙ!
  • +1
volga 23 февраля 2015 19:08
Зауваження та пропозиції приймаються протягом 15 робочих днів з дня публікації Пропозиція така: Снизить тарифы по оплате, в связи со злостным неоказание вышеперечисленных услуг!
  • +1
Gagarin 24 февраля 2015 15:53
Мене завжди цікавило питання: якщо є вимоги від наших кредиторів та ЄС привести ціни на енергоносії до світових, то чому при цьому відсутня вимога про приведення рівня заробітної плати та пенсій до того ж європейського?
  • 0
Pаиса 24 февраля 2015 23:53
"Зауваження та пропозиції приймаються протягом 15 робочих днів з дня публікації в друкованому засобі масової інформації..."
А что, это как-то может повлиять на "намиpы"?!? Хоpошо, что у нас ОСББ, и с домоупpавом повезло. А для большинства - только ещё таких повышений (кстати, каких? в цифpах) не хватало..((
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.