ВСІ НОВИНИ:

Надсилайте свої ідеї щодо створення в Нікополі Алеї Героїв

Сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність та територіальну цілісність. У цій війні ми вже маємо загиблих і поранених, проте маємо і першу історичну перемогу – згуртовану націю, яка готова боротися за свої національні та політичні права.
 
Важливо не змарнувати історичний момент і докласти всіх зусиль, щоб життя наших загиблих героїв були назавжди увічнені в пам’яті нащадків.
 
Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до створення в нашому місті (на Меморіалі Слави (верхня алея) Алеї Героїв на честь Небесної Сотні та нікопольців, загиблих в зоні АТО. Пропонуйте свої ідеї щодо її оформлення. Найкращі задуми будуть відображені в ескізному проекті.
 
Свої пропозиції у паперовому вигляді та координати просимо надавати в відділ з питань культури, сім’ї та молоді (вул. Електрометалургів, 17/1) або на електрону пошту nikopol_kultura@i.ua до 16 березня 2015 року.
Тел. для довідок: 3-16-91, 3-17-31
 Відділ з питань культури, сім’ї та молоді


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Андрей Ч. 10 февраля 2015 18:11
Наконец то проснулась совесть у работников культуры. Даже не верится. Ранее все время кивали на бюджет. Как бы и эту идею не "заполоскали". Эту тему следует держать на контроле общественным организациям.
Но для начала эту аллею следует привести в надлежащий вид и показать чертеж-эскиз парка сверху. Только затем можно планировать и делать экизы парковой зоны.
  • 0
Василий 10 февраля 2015 21:43
от арки идёт аллея, самое место, а именно, война 41-45, потом как продолжение, как контраст временных событий (событий времени)события 2013-20хх, тоесть сначала отечественная, потом братская, или как её правильней назвать.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.