ВСІ НОВИНИ:

Рух автотранспорту по вулиці Комсомольській обмежено і визначено частину даної вулиці пішохідною зоною

З метою обмеження руху автотранспортних засобів в історичній частині міста, підвищення рівня безпеки руху пішохідов, а також створення комфортних умов для проживання та відпочинку населення, враховуючи резолюцію громадськх слухань від 09 листопада 2013 року за темою «Про закриття руху автотранспорту по частині вул. Комсомольській для створення пішохідної зони», керуючись Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону культурної спадщини», «Про автомобільні дороги», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Нікопольської міськради від 28.01.2015 № 44 вирішив: 
 
- Обмежити рух автотранспорту по вулиці Комсомольській та визначити частину вулиці Комсомольської пішохідною зоною (від вулиці І.Сірка до вулиці Микитинської). 
 
- Встановити, що право заїзду на вулицю Комсомольську зі сторони вулиці І. Сірка мають: спеціалізований автотранспорт комунальних підприємств та установ, аварійних служб, органів МНС, МВС, прокуратури, служб інкасації, швидкої медичної допомоги для виконання покладених на них обов’язків та повноважень у відповідності до чинного законодавства.  Автотранспорт мешканців міста, що проживають в межах пішохідної зони і не мають іншої можливості проїзду до місця проживання.  Автотранспорт, що обслуговує підприємства, установи, організації розміщені в межах пішохідної зони і не мають іншої можливості проїзду до місця розташування адресату.
 
- Запропонувати зацікавленим особам встановити відповідні дорожні знаки, що інформують про зміну схеми руху по вулиці Комсомольській відповідно до розробленої та погодженої ДАЇ Нікопольського МВ з обслуговування Нікополь та Нікопольського району ГУМВС України в Дніпропетровській області схеми організації дорожнього руху. Також виконати благоустрій території частини вулиці Комсомольської для створення пішохідної зони (в межах від перехрестя з вул. І. Сірка до перехресті з вул. Микитинською) згідно з розробленим проектом благоустрою.

Прес-служба міськради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

5 комментариев

Sosed 1 февраля 2015 13:53
Интересно получается. Владельцы кафе Монте Кристо уже месяца четыре как перекрыли проезд по улице, сделали себе летнюю площадку, а исполком только пошевелился. Почем нынче кусок проезжей части в городе?
  • 0
Sanya 1 февраля 2015 14:09
Это от памятника Хмельницкого до меда?
  • 0
guten Tag 1 февраля 2015 18:01
НЗФ отгружает ферросплавы на Россию,какого Ху.??????????

Чтоб они танки делали и нас же ими давили.Петухи

Страна кохлов и уродов,пи...сы.Нет слов

Витя сьезди на завод почему идёт отгрузка на Россию а руководство косит от мобилизаций
  • 0
Фикус 1 февраля 2015 20:55
Цитата: Sosed
Интересно получается. Владельцы кафе Монте Кристо уже месяца четыре как перекрыли проезд по улице, сделали себе летнюю площадку, а исполком только пошевелился. Почем нынче кусок проезжей части в городе?


Та да. Историческая часть. И именно улица Комсомольская в том промежутке. Уже б вообще запретили на Богдана частникам заезжать.
Думаю, что именно потому, что кафеха сделала летнюю площадку.
Был перед новым годом в старой части еще и удивился - как это - перекрыли улицу? А оно эво как ))))
  • 0
Василий 1 февраля 2015 21:46
Цитата: Фикус
Думаю, что именно потому, что кафеха сделала летнюю площадку.

наверное все так и думают, и думают правильно
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.