ВСІ НОВИНИ:

Студентська свобода м.Нікополь проводить рейд проти продажу алкоголю та тютюну дітям до 18 років (вiдео)

 ВМГО «Студентська Свобода» м. Нікополь, разом з правоохоронними органами, у 2014 році проводила рейди, щодо вияву продажу алкогольних напоїв неповнолітнім і тютюну, і на превеликий жаль, щоразу вдавалося викрити не один магазин, де продавали слабоалкогольні напої навіть чотирнадцятилітнім дітям. 
 
Перед новорічними святами, Студентська Свобода  провела попереджувальний рейд, ми завітали до декількох десятків магазинів і нагадали продавцям про їх обов’язок,  вручивши листівки з текстом : «Студентська Свобода НЕ рекомендує продавати алкоголь та тютюн дітям до 18 років! Штраф за продаж: продавцю – 510грн, власнику магазина – 6800 грн.». В усній формі було повідомлено продавців, що через невизначений термін ми завітаємо вже з перевіркою.
 
8 січня студентська свобода разом з правоохоронними органами завітали до 8 магазинів, де два тижні тому проводили попереджувальний рейд. Відвідали магазини «Берізка», «Владі», «8-ий квартал», «Гастроном» ( у районі 8-ого кварталу), «Корзинка», «Продукти» (р-н Кристал), «Вавилон»  та «Еллада».  Ми були приємно здивовані тим, що в жодному з магазинів  дітям не продавали ні алкоголь ,ні тютюн.
 
Від продавців лунали різні коментарі, хтось згадав про попереджувальний рейд і навіть показав листівки, які студентська свобода  їм залишала, а деякі говорили про те, що у них теж є діти, тому вони також піклуються про те, щоб неповнолітнім не продавали алкогольні напої. Більшість продавців спокійно реагуючи ,запевняли ,що ні алкоголь , ні тютюн вони дітям не продають. Такі результати рейду порадували Студентську Свободу, отже не дарма ми намагаємося боротися з проблемою продажу неповнолітнім тютюнових виробів та алкогольних напоїв.
 
Проте ми наголошуємо, що ще неодноразово будемо перевіряти ці та інші магазини, щоб проблема продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім зникла з нашого міста.
 
 
Якщо ви знаєте про магазини, в яких продають неповнолітнім алкогольні напої, просимо повідомити нас за телефонами : 0995287370, 0683481277 і ми обов’язково перевіремо ці магазини.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

13 комментариев

Радченко Ігор 9 января 2015 11:25
Молодці! Так тримати!
  • 0
Виктор Артеменко 9 января 2015 11:27
Молодцы ребята. Корректно и профессионально. Предварительный рейд - правильно. Дальше без провокаций, подстав, гонива, манерности и т.п. (Вот так бы научились работать наши типа "Дорожный контроль").
Правильное дело делаете, Дмитрий. Еще раз МОЛОДЦЫ!
PS. Конечно жаль что ни кого в этот раз не поймали, но зато все как было.
Надеюсь пользователи в комментариях подскажут куда лучше сходить в следующий раз. Так может и порядок в городе наведем.
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • 0
nikodim 9 января 2015 11:58
Магазинчик навпротив Фуршета. Сам видел, и как подросткам алкоголь продают, и как торгуют алкоголем после 22.00 (часто гулял в том районе с собакой)
  • 0
Мельников Дмитро 9 января 2015 12:10
Шановне товариство! Дуже хочу подякувати всім молодим патріотам, котрі долучились до нашої акції, коли ми робили попереджувальний рейд, а також до вчорашнього рейду.
  • 0
Александр Тихон 9 января 2015 12:13
Дима и ребята из студенческой - молодцы!
Что немаловажно,рейд проводили с представителями правоохранительный органов, что имеет двойной эффект.
Предприниматели радуют, не ударили в грязь лицом и соблюдают Закон.
  • 0
Честный 9 января 2015 13:52
За добрі справи віддячуеться сторицею. Дмитре, дуже нагальне, корисне
і приемне інформаційне повідомленя.
  • 0
Gagarin 9 января 2015 19:34
Жаль что не успели сделать контрольную закупку в сгоревшем ларьке, том где продавали курительные смеси! Хотя есть еще много увеселительных заведений где продают наркотики. Вот там от вас будет польза обществу.
Молодцы, хорошее дело делаете.
  • 0
szlahta 9 января 2015 19:40
Криворожские активисты встретились с начальником областной милиции
http://www.litsa.com.ua/show/a/19555
Напомню, 4 января бомбили киоске в Кривом Роге, но без поджогов)))
Напомним, 12 января 2015г. в г. Апостолово приедет комиссия во главе с начальником ГУМВД Украины в Днепропетровской области генерал-майором милиции Виталием Глуховерей.
  • 0
Гарна справа,гарна молодь,не те що ті придурковаті контролі тропінок.
  • 0
Гречанка 10 января 2015 12:36
Надеюсь пользователи в комментариях подскажут куда лучше сходить в следующий раз. Так может и порядок в городе наведем.[/quote]

"Элит клуб" Слабо!
  • 0
Гречанка 10 января 2015 12:46
Цитата(Виктор Артеменко]
"Надеюсь пользователи в комментариях подскажут куда лучше сходить в следующий раз. Так может и порядок в городе наведем."


"Элит клуб". Слабо!
  • 0
Хуторянин 11 января 2015 11:23
Однозначно молодцы!!! Единственный совет - делайте это в вечернее время и съездите в села. Да и что-то правоохранительных органов в кадре не видно )))
  • 0
Мельников Дмитро 11 января 2015 11:46
Цитата: Хуторянин
Однозначно молодцы!!! Единственный совет - делайте это в вечернее время и съездите в села. Да и что-то правоохранительных органов в кадре не видно )))


Спасибі).Минулі рейди ми проводили в пізній час. Цей вирішили провести в обід.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.