ВСІ НОВИНИ:

«Спаратак» відкриють ще до Нового року

«Спаратак» відкриють ще до Нового рокуСаме таке завдання підрядній організації «Стройинвест» поставив виконуючий обов’язки міського голови Андрій Фісак.
Продовжуються активні ремонтні роботи цієї історично важливої спортивної споруди. Поступово СК «Спартак» змінює свої сірі похмурі стіни на яскраві «живі» відтінки. Наразі працівники вже майже закінчили роботи по оздобленню фасаду будівлі.

В середині усі зали та кімнати також в стадії відновлення. Вже майже готовий ігровий зал, в якому повністю замінювали підлогу, шпаклювали щілини та фарбували стіни і стелю. Разом з ним на першому поверсі закінчено ремонт у роздягальнях, встановлено нове обладнання. Зали на другому поверсі також оновлюються ремонтними бригадами.
Всі вікна замінено на нові металопластикові. Вже готові відводи для індивідуального газового опалення, яке постачатиме власна котельня.
Приємно, що під час реконструкції працівники намагаються максимально залишити всі історичні елементи архітектурної цінності будівлі.
Капітальний ремонт всього спортивного комплексу обійшовся місцевому бюджету в 1 мільйон гривень у 2013 році. В нинішньому році близько 600 тисяч гривень виділено на продовження капітального ремонту будівлі, а майже 400 тисяч – на реконструкцію системи теплопостачання.
- Я дуже вдячний нинішній місцевій владі на чолі з Андрієм Фісаком, за те, що нарешті «вдихнули життя» в спорткомплекс. Цей зал у подальшому входитиме до ДЮСШ № 1. В ньому займатимуться юні волейболісти на художні гімнастки, - говорить директор ДЮСШ № 1 Володимир Сисоєв.
«Спаратак» відкриють ще до Нового року
«Спаратак» відкриють ще до Нового року
«Спаратак» відкриють ще до Нового року
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Честный 18 ноября 2014 13:25
Безусловно делается хорошее дело для города, но по большому
счету, если честно, это не заслуга Фисака. В даном случае надо
похвалить местных депутатов, принявших на баланс это здание и выде
ливших деньги на ремонт. Хорошие дела не забываются, так бы всегда,
это не строительство "собачника". Сколько полезных дел для города
можно было сделать, а так только набили себе карманы причастные к
этой "собачей" стройке. Что то "заглохли" разбирательства Журавлева о
дерибане бюджета при Токаре.
  • 0
Косой 18 ноября 2014 15:37
В смысле принявшим на баланс? Это здание было выкуплено у Днепропетровского предпринимателя, по каким схемам и за какие деньги, одному богу известно. И делалось это при Токаре, так что остаётся только догадываться о полезности этого мероприятия.
  • 0
perkosrak 18 ноября 2014 23:28
Цитата: Косой
Это здание было выкуплено у Днепропетровского предпринимателя, по каким схемам и за какие деньги, одному богу известно. И делалось это при Токаре, так что остаётся только догадываться о полезности этого мероприятия.

Просто Фисак четко продолжает работать по уже наработанным схемам Токаря и мысленно благодарит его за это.
  • 0
Шкипер 19 ноября 2014 12:00
Просто Фисак четко продолжает работать по уже наработанным схемам Токаря и мысленно благодарит его за это.[/quote]
100%
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.