ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі розпочато опалювальний сезон

- Протягом трьох останніх днів середньодобова температура повітря становила менше 8 градусів тепла, тому прийнято рішення, щоб всі 13 котелень міста розпочали, у понеділок 27 жовтня подавати тепло в бюджетні установи і квартири нікопольців, - наголосив очільник міста Андрій Фісак.

За словами директора КП «Нікопольтеплоенерго» Олександра Трегуба технічно підприємство підготувалось, котельні готові до прийому газу. Першими тепло отримають бюджетні установи, далі всі споживачі. Протягом дня всі нікопольці вже відчують тепло в своїх оселях.   
Обслуговуючі компанії, КП «МЖТИ», НГРЄС, Горгаз, бюджетні установі прозвітували, що квартири нікопольців, школи, дитячі садки, гуртожитки готові до опалювального сезону.   
 
Щодо тарифу, то він збільшився на 28%, тепер він складає 11 грн.46 коп.м2. Таку ціну до підприємства довела Національна комісія по регулюванню цін.
Олександр Трегуб розуміє, що такий тариф нікопольцям буде важко сплачувати, але все ж таки звертається з проханням вчасно і в повному обсязі платити за послугу. На сьогодні населення міста винне КП «Нікопольтеплоенерго» 20 млн. 800 тис. грн.  
Наразі підприємство обслуговує близько 27% житлового фонду міста. 

Прес-служба міськради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.