ВСІ НОВИНИ:

Марганець:Бідняк О.Г. швидко «перефарбувався», тому що і надалі бажає дерибанити бюджетні кошти

У зв’язку зі зміною політичної влади міський голова Бідняк О.Г. швидко «перефарбувався», тому що і надалі бажає дерибанити бюджетні кошти.
На сьогоднішній день він запевняє нас, що ніколи не був головою Партії Регіонів в місті і жодної  сепаративної заяви ніколи не робив.
Тож ми спробуємо вивести із стану вибіркової амнезії постраждалу пам'ять  Олега Григоровича.
 
А для цього повернемося у  січень  2013 року, коли міський голова О.Г.Бідняк був обраний головою міської організації Партії Регіонів, про що ви маєте можливість прочитати в міській газеті «Шахтар Марганця» № 5 від 1 лютого 2013 року.  Після цього, під прикриттям Партії Регіонів, О.Г. Бідняк відчув у собі сили «ще краще працювати» заради власного збагачення і вирішив  обов’язково брати з підприємців непомірну «дань» та отримувати відкати від усіх підрядників, які здійснювали ремонтні  роботи за бюджетні кошти.
 
Протягом невеликого періоду правління Б.О.Га (Бідняка Олега Григоровича)  були закриті та покинуті  напризволяще, тобто залишилися руйнуватися,  4-х поверхова будівля пологового будинку та гінекології, 2-х поверхова будівля неврологічного та психіатричного відділень. Всі бюджетні кошти «закатувалися» в асфальт, адже так простіше вкрасти кошти. А тим часом покрівлі багатоповерхових будинків марганчан  залишалися не відремонтованими. А кому це було цікаво? В цих квартирах проживають літні люди, соціально незахищені родини з дітьми, які не мають можливості відстоювати свої права. Та й не знають як. Але Б.О.Г. розумів: з ремонту покрівель кошти не вкрадеш, а з ремонту доріг можна отримати 50% від вартості робіт в свою кишеню. 
 
Пропонуємо   підрахувати, наші любі марганчани, скільки коштів отримав наш дорогий мер О.Г.Бідняк. 
По-перше, за 2 роки «непомірно важкої праці на благо міста» він відстроїв себе «Хатинку» по вул.Пушкіна.  Оформив будинок на свою дружину. Подбав про освітлення вулиці. Ось тут марганчанам - його сусідам пощастило, а то ще невідомо скільки років без ліхтарів жили б. А інші марганчани, як і раніш, з острахом ходять по вулицям міста ввечері та вночі. Для проведення освітлення на їх вулицях коштів не вистачило, тому що вони пішли «на хлебушек с масличком» головному марганчанину. Як ви думаєте, за скільки в наш час можна побудувати собі будинок?  Ось, і я про це… 
По-друге. А чи знає  Б.О.Г.,  як важко жити нашим мешканцям, які страждають на алергію? Мабуть ні. Тому амброзія та карантинні бур’яни в місті взагалі не ліквідуються. 
 
І це лише мала частка «подвигів» нашого О.Г. Бідняка за 3 роки його царювання. 
По-третє, ми всі звикли до розповідей головного міського казкаря про чудові тереми, що він їх все будує та будує. Уявіть собі, закінчив мер будувати  недобудований будинок по вул. Бульварна. І що? І про що розповідати? Тільки за цими казками-байками ні  медики, ні вчителі, ні багатодітні родини так і не отримали обіцяні квартири. Дати здійснення їх мрій все відкладають . Обіцяного, як відомо, три роки чекають.
Вже були такі дати здачі об’єкта : січень 2013 року,  квітень 2013-го, і на решті - найсвятковіша дата  до  Дня міста – 15 вересня 2013 року. Як бачимо, ще є час  чекати, але як?
До речі, на добудову цього будинку вже витрачено 8,03 млн. гривень, 3,02 млн. грн. досі не профінансовані.   Як бачимо, всього будинок  обійшовся державі в 11,05 млн. гривень. В ньому 30 квартир. Ось й підрахуйте вартість одній  квартири.  За ці кошти скільки квартир можна б  було придбати для незахищених верств населення...  Але для цього декому не треба було брати відкати.  
 
В  грудні 2013 року та протягом січня – лютого 2014 року занадто активний голова Партії Регіонів О.Г.Бідняк робив усе можливе, щоб захистити рідну для нього партію та владу від уявного ворогу – народу. Посилав бюджетників на усілякі антимайдани, а тих, хто відмовлявся, лякав звільненням. Тому працівники бюджетних установ в 20 градусний мороз під страхом звільнення йшли на антимайдани, після яких хворіли від перемерзання. До речі, їм ніхто не допомагав на лікування.
Заради того, щоб залишитися у владі, у «корита», можна було легко нехтувати людьми та їх здоров’ям.
Ще один приклад. Бідняк в своїх актуальних інтерв’ю неодноразово закликав до сепаратизму, про що свідчать відеоролики на офіційному сайті Марганецької міської ради та міської газети «Шахтар Марганця». 24 січня 2014 року  Бідняк скликав позачергову сесію на підтримку злочинної влади Януковича. Направляв «тітушек» на анті майдани. 
 
Але ситуація різко змінилася після зміни влади у країні. З офіційного сайту Марганецької міської ради чиїмось «легким движением руки» зникли відеоматеріали, які яскраво підтверджували вірність Б.О.Га  Партії регіонів.  І душе швидко з’явився новий ролик, де  Бідняк з гордістю повідомив про свій  вихід з Партії  Регіонів та заклеймив ганьбою цю політичну силу. Ось тут й розпочалася у нього вибіркова амнезія. Про партійне минуле він забув. Про пролиту кров українців на Майдані забув. А про місто він, мабуть, ніколи й не пам’ятав.   
 
Як же так, Олеже Григоровичу? Як Ви зуміли так швидко перефарбувалися? А може «фарбованим лисом» Ви були завжди? 


Марганець:Бідняк О.Г. швидко «перефарбувався», тому що і надалі бажає дерибанити бюджетні кошти
Марганець:Бідняк О.Г. швидко «перефарбувався», тому що і надалі бажає дерибанити бюджетні кошти
Марганець:Бідняк О.Г. швидко «перефарбувався», тому що і надалі бажає дерибанити бюджетні кошти

Марганець:Бідняк О.Г. швидко «перефарбувався», тому що і надалі бажає дерибанити бюджетні кошти
голова громадської організації "Закон і Совість" 
К.Котко

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

8 комментариев

pauchok 14 марта 2014 10:32
В Никополе не лучше. Интересно, а после снятия Токаря, мусор кто вывозить будет? Или будем подносить его к горсовету - пусть депутаты нюхают!!!
  • 0
chitatel 14 марта 2014 10:40
А не тот ли это Котко - автор произведения, известный в Никополе и Орджоникидзе ОБЭПовец??? Как все интересно закручивается, по ходу у нас все перекрашиваются.
  • 0
dimawer 14 марта 2014 11:42
Беда в том,что сколько таких "бедняков" по стране,а также все контролирующие органы,тоже воруют потихоньку,нас уверяют,что сейчас новая власть по тв,но это обман,вопрос сколько еще народ будет молча смотреть и терпеть издевательства?
  • 0
anastasia.10 14 марта 2014 15:37
Написанная статья - истинная правда! В Марганце об этих "проделках" Бедняка и его компашки не знает в подробностях только дети, которые ходят в садик.
  • 0
assassin778 14 марта 2014 21:28
Цитата: chitatel
А не тот ли это Котко - автор произведения, известный в Никополе и Орджоникидзе ОБЭПовец??? Как все интересно закручивается, по ходу у нас все перекрашиваются.

именно тот. еще и известный взяточник
  • 0
Хуторянин 14 марта 2014 21:28
Цитата: chitatel
А не тот ли это Котко - автор произведения, известный в Никополе и Орджоникидзе ОБЭПовец??? Как все интересно закручивается, по ходу у нас все перекрашиваются.

Он самый. Бывший начальник ОБЭП Марганецкого ГОВД
  • 0
anastasia.10 15 марта 2014 21:53
Рекомендую больше внимания обращать на статью, а не ее автора
  • 0
Andrey 16 марта 2014 19:43
А автор знает что такое сепаратизм,и когда Бидняк к этому призывал??????
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.