ВСІ НОВИНИ:

20 вересня ц. р. відзначається День пам’яті українських журналістів

Закликаємо у цей день (або напередодні) згадати і розповісти на сторінках преси, у теле- і радіопередачах, на сайтах інформаційних агентств, в інтернет-виданнях про всіх наших колег, які відійшли у вічність.

Хотілося б ще раз привернути увагу співгромадян до нашої мужньої і відповідальної професії, ролі журналістики та журналіста у захисті загальнонаціональних і загальнолюдських цінностей, відстоюванні прав і гідності людини, створенні демократичної та правової України.

Давайте у цей день, 20 вересня, у своїх колективах вшануємо пам’ять тих, хто згорів у журналістських буднях, чесно і самовіддано служив Правді, своїм читачам, радіослухачам, телеглядачам.

Ми закликаємо всі журналістські колективи, незалежно від форм власності, приналежності до Національної спілки журналістів України, відзначити цей

День спільними вечорами пам’яті, можливо, закладенням садів, алей, присвячених журналістам, встановленням пам’ятних знаків.
Було б слушно напередодні Дня пам’яті українських журналістів впорядкувати могили наших колег, зустрітися з їхніми родинами, надати їм посильну необхідну допомогу.

Можливо, цей День стане днем нашого єднання, осмислення своєї праці, згуртує у відстоюванні нашого права на свободу слова та повноцінну професійну діяльність!

20 вересня (час ще уточнимо) у Спасо-Преображенському соборі НСЖУ замовлено молебень по нашим колегам, які відійшли у вічність.
Прошу зв’язатися з ріднею померлих журналістів, які працювали у ваших виданнях, і встановити місце їхнього поховання. 20 вересня після молебню поїхати і покласти квіти на могили і, якщо є потреба, прибрати їх.

Сподіваюся на журналістську солідарність і відчуття пам’яті перед тими, хто вчив нас премудростям професії. 


З повагою
Володимир Глядченко


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

sofit 24 сентября 2013 18:25
А можно узнать весь список журналистов города Никополя, особенно тех, кто погиб во время выполнения своей работы?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.