ВСІ НОВИНИ:

Нікополь не полігон для сміття!

Сьогодні до інших проблем господарювання в місті Нікополі додалась ще одна – антисанітарний стан території та його можливі негативні наслідки. Мешканці багатоповерхових будинків вже деякий час спостерігають звалища побутового сміття та відчувають небезпечний сморід. Серед причин загострення цієї проблеми – відсутність контролю з боку органів місцевої влади та санітарно-епідеміологічних служб за діяльністю надавачів послуг із вивезення відходів, зношені баки для смітті, не обладнанні майданчики для збору сміття біля багатоповерхових будинків, наявність бродячих тварин та ін.

До недавнього часу основним підрядником із вивезення сміття було визначено ТОВ «КУБ ЛДФ». Але з 1 липня 2013 року ця організація припинила вивезення побутових відходів із території багатоповерхових будинків (як повідомляють самі співробітники організації). На підставі яких документів невідомо. На сьогоднішній день і у власників приватного житла і у юридичних осіб залишаються діючими договори на вивезення сміття із ТОВ «КУБ ЛДФ». Але послуга не надається.

Більшість мешканців багатоповерхових будинків не мають уяви про те, що ТОВ «КУБ ЛДФ» не обслуговує їх територію і продовжують оплачувати ці послуги в липні, а іноді і на майбутні періоди.

Нескінченні дзвінки на гарячі лінії міськвиконкому не мали ніяких результатів, оскільки там також не знають хто буде вивозити сміття, коли і на підставі яких документів.

На минулому тижні представники ТОВ «Оселя-Нікополь», «Комфорт» і «Комунальник-Нікополь» дзвонили керівникам ОСББ і пропонували терміново укласти договори на вивезення побутових відходів. При цьому невідомими залишаються результати конкурсу на визначення переможця - виконавця послуги з вивезення побутових відходів, умови нових договорів про надання послуги і нарешті, наявність нових баків, які були придбані за рахунок бюджетних коштів. Голови правління ОСББ знову стали заручниками керування місцевої влади. Оскільки вони несуть відповідальність за стан прибудинкової території, а вдіяти у даній ситуації нічого не можуть.

Мабуть необхідно нагадати керівництву міста та керуючим компаніям, що відповідно до Постанови КМУ № 1070 від 10.12.2008 р. «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» п. 4. Виконавець послуг з вивезення побутових відходів визначається на конкурсних засадах у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Цей порядок визначено Постановою КМУ № 1173 від 16.11.11 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів»

05 липня 2013 року Нікопольським міським осередком Всеукраїнської громадської організації «Спілка власників житла України» було утворено незалежну комісію, до складу якої увійшли представники Асоціації ОСББ «Світлоград», громадської організації «ГРАЖДАНСКИЙ АКТИВ», та голови правлінь ОСББ. Комісія провела огляд прибудинкових територій багатоповерхових будинків. За декілька годин роботи були обстежені будинки: вул. Жуковського буд. 88, 96, 101, 106, 109, 110, 111, 112, вул. Сагайдачного 14, вул. Первомайська 25, 27, 34, 56, 36а, пр. Трубників 6, вул. Станіславського 18, вул. Усова 42, 44, вул. Електрометалургів 42, вул. Каштанова 53, 55, 57, вул. Барнаульська 4, 20, 26, вул. Херсонська 367/1, 372/1, 298Б, вул. Добролюбова 19/1, 19/2.

Ось таким наше місто зустріло сонячні спекотні вихідні(ФОТО).

Якщо Вашому будинку також загрожує звалище побутових відходів надсилайте свої фото за ел.адресою alenanik_82@mail.ru Ця інформація буде направлена до санітарно-епідеміологічних служб та інспекцій. Асоціація ОСББ «Світлоград» вдячна ГРАЖДАНСКОМУ АКТИВУ за допомогу в організації роботи незалежної комісії.

Нікополь не полігон для сміття!

Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!
Нікополь не полігон для сміття!

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11 комментариев

szlahta 6 июля 2013 13:28
КП Горавтодор назначили вывозить мусор. Но у нас на доме обьявление, что платить надо Осели.Опять эти хитрые схемы как и с Теплосетью!!!
  • 0
Маслов 6 июля 2013 15:27
szlahta,
У нас обьява висит вообще не платить никуда. До выяснения обстоятельств. Вот натворили делов наши руководители города
  • 0
Виталий 6 июля 2013 16:46
Маслов,ПРАВИЛЬНАЯ ОБЪЯВА.
  • 0
Glasha 6 июля 2013 16:48
Отправила сейчас сына вынести мусор,так его бабка-дворничиха чуть не с кулаками стала прогонять!!!Принёс назад!Вышла сама,та стала бухтеть,что мол некуда ж ложить уже.А НАМ ЧТО ДЕЛАТЬ?Копить в кладовой?Или съедать с упаковками да кожурой?Бред полнейший!!!День ото дня все армагедонистей!!!Дальше что?
  • 0
Алексей Савченко 6 июля 2013 18:24
Цитата: Glasha
Дальше что?

А вы спросили бы у той бабки - кто она вообще такая и чего орет? Официально ведь в Никополе дворников нету. Так что и орать нефиг, правильно?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
Слесарь 7 июля 2013 00:25
astorsky,
Классно!!! Ведь , действительно, в штатах предприятий Токаря , дворники не числятся!!!!!!!Во как классно, у нас, всё происходит.А нахер надо налоги государству отчислять, самим надобноть! Вот и как прекрассно получается. Люди перестали платить третьему ЖЭКу, бо он рассыпался. Люди перестали платить Комэнерго, потому, что Токарь изгнал их с рынка услуг, еще и долги гасить запретил. Теперь люди не платят и этим "деятелям". А зачем, коль свистопляска такая.Через два года и Токарь канет в лету(или , лучше в тюрягу)-к чему напрягаться!!!!!!Умный у нас народ!!!! Платить за "виртуальное обслуживание"- платит,но тоже, "виртуально".Самое интэрэсное, что это от жителей реплика, не от себя.Сколько недополучил бюджет - уму не постижимо!!!!!!Вот она , хозяйская рука , с "Озерки"!!!!Недавно наблюдал картину, с очередным ноу-хау или "ай нане технологиями" Токаря. Хотите внутридомовые дороги? А нате!!!! Ямы уложили старым асфальтом, тем , что робята попилили.Дескать, лето жаркое, растает-растечется!То бишь , сам по себе. И на верх доклад пошел. Дескать , зырь ,губернатор, никто не воет, все в ладошки и "одобрямс"!!!!А еще одна выдумка! Документов жаль нет. Пока. Все ОСББ , залатавшие крыши( капремонт) , за свой счет, где председателя, неровно ,к "головке" дышат, попали в отчетность о выполненных работах за деньги местного бюджета!!! А кто проверит? Кому "формы" покажут? Депутатов у нас в этом вопросе опрокидывают, а простую челядь.....КРУ куплено, ребята "с холодной головой и горячим сердцем" , ждут команды. Кого бояться?А мусор.. КУБ ЛДФ абсолютно не виновен. Да все прекрасно , это, понимают.......
  • 0
Маслов 7 июля 2013 00:37
Цитата: Слесарь
КУБ ЛДФ абсолютно не виновен. Да все прекрасно , это, понимают.......

Я думаю там работают профи и в области юрисприденции. Подстраховались 100% А пипетка(токарёнок) за всё ответит
  • 0
Sergant 7 июля 2013 07:47
Когда же на сомом деле увидит народ когда такого руководителя как Т...ло выведут з кабинета в цепях...
  • 0
szlahta 7 июля 2013 19:21
Как стало известно, сегодня днем Никопольский суд запретил, намеченный на 12июля в Никополе на Европейской площади митинг жителей города Никополя по вопросу курганов им. Токаря, в связи с тем, что там с завтрашнего дня начинается ранее запланированное бессрочное караоке белоцерковских кикбоксеров. Кроме того Молодые Регионы подали заявку на установку антифашистской елки и перенос празднования Нового года на 1е сентября по китайскому календарю.
  • 0
mandarin 8 июля 2013 15:11
Міська влада вже давно продемонструвала нікопольцям свою корумпованість і повну неспроможність вирішувати комунальні проблеми! Ситуація, що склалася в місті з вивозом побутових відходів є черговим яскравім свідченням цьому. За таких умов сміттєзвалища можуть утворитися біля будь-якого будинку, а не лише біля ОСББ. Але Токарю та його родині у Дніпропетровську не смердитиме, тож йому байдуже і саме тому всі його накази щодо розв'язання цього питання такі недолугі.
  • 0
szlahta 9 июля 2013 08:25
Нано-технология уборки мусора от Токаря!!!
На 10 день приходит бригада из 10 человек из Осели и убирает мусор от бачка на машину.Сам бачок с горкой стоит дальше. Мини курганы Токаря!!!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.