ВСІ НОВИНИ:

Місячник з безпечного користування газом у побуті

Проведення місячника пропаганди правил безпечного користування газом у побуті традиційно збігається з закінченням опалювального сезону. Цей рік не є виключенням – з 15 квітня по 15 травня Нікопольське УЕГГ було проведено весняний місячник безпеки користування газом у побуті. 

В термін проведення цього заходу інструктажами було охоплено 540 школярів, насамперед учнів 1-х класів.

Інструктажі дітям молодшого шкільного віку, насамперед першокласникам читаються обов’язково кожного року, ми навчаємо школярів правилам безпечного поводження з газом, розповідаємо, як правильно включати газові прилади – спочатку підпалити сірник, а потім відкривати газовий кран, а не навпаки; завжди перекривати крани після закінчення роботи, не залишати без нагляду працюючі газові прилади. Щиро вдячні вчителям та батькам котрі допомагають нам у цій дуже потрібній справі.

Природний газ – надійний наш помічник в домашньому господарстві, однак слід пам’ятати, що таким він залишається тільки за умови строго дотримання правил безпеки. Вони не складні, загальновідомі та не зайве буде їх ще раз нагадати.

Газ у суміші с повітрям вибухонебезпечний! Тому у приміщенні, де відчувається запах газу ні в якому разі не можна підпалювати сірники, палити, вмикати чи вимикати електроприлади! Необхідно негайно перекрити газові крани, провітрити приміщення, створивши протяг, терміново зателефонувати 104 до аварійної служби міськгазу.

Шановні абоненти міськгазу! Власним прикладом покажіть молодшим членам родини необхідність дотримуватись названих вище правил.

Щомісячно с 25 по 30 числа повністю розрахуйтесь за послуги газопостачання.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

driftaras 23 мая 2013 10:27
С нашей атомкой под боком, могли бы пользоваться исключительно только электричеством и для отопления и для приготовления пищи. Но цены завышены, льгот нет. Нам в Украине вообще не нужен газ, ведь наша электростанция не единственная которая вырабатывает энергию на Украине. Но да, забыл.. отмывание миллиардов денег.


Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.
  • 0
Горожанин Алексей 23 мая 2013 11:39
А после этого будет продолжен месячник по отключениям потребителей.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.