ВСІ НОВИНИ:

В Нікополі обирають найспортивнішу сім’ю міста

Відділ прес-служби міської ради

З квітня місяця в місті стартував новий проект — загальноміські змаганя «Тато, мама, я — спортивна сім’я». Мета заходу – формування родинних традицій стосовно занять фізичною культурою, а також спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять спортом.


Організаторами виступили нікопольський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

З 12 квітня в Будинку дитячої творчості приймалися заявки на участь сімей в загальноміських змаганнях. Згідно положення до конкурсу допускаються родини у складі батьків, які мають прописку та проживають у місті Нікополі і дитини (сина або доньки), яка відвідує школу або дошкільний навчальний заклад міста та проживає разом з батьками. Вік дорослих необмежений, вік дитини – до 10 років. Також обов’язково повинна бути довідка від лікаря про стан здоров’я усіх членів сім’ї.

На кінець місяця 11 родин подали заявки і пройшли для участі у відбірковому турі змагань, який відбувся 28 квітня в спортивному залі стадіону «Металург» ім. Куценка.

Родини Геворкян, Кузнєцових, Довгаль, Страколист, Сазонових, Василишиних, Штацьких, Васіних, Ворон, Чаус, Григор’євих були настроєні рішуче і впевненні, що саме їх сім’ю буде визнано найспортивнішою в місті.

Спортивні баталії пройшли в яскравій, видовищній і безкомпромісній боротьбі. Мами показували свою спритність і витривалість, стрибаючи на скакалках; папи демонстрували силу, штовхаючи 16-ти кілограмову гирю; діти наввипередки стрибали на одній нозі. Останнім конкурсом була естафета, в якій обов’язково брали участь всі члени сім’ї. Команди-конкуренти щиро вболівали одна за одну.
За результатами змагань всі сім’ї-учасники подолали необхідні нормативи з різницею всього в 1-2 бали, тому всі без виключення 11 команд пройшли до наступного туру, де боротимуться за головний приз — сімейну турпутівку за кордон. Командам доведеться добре попрацювати, щоб її отримати, адже попереду ще другий відбірковий тур, на участь в якому себе завили вже 4 сім’ї.

Загальноміський конкурс «Тато, мама, я — спортивна сім’я» проводиться в місті з ініціативи міського голови Руслана Токаря та підтримки Партії регіонів.
В Нікополі обирають найспортивнішу сім’ю міста
В Нікополі обирають найспортивнішу сім’ю міста 


Відділ прес-служби міської ради


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

6 комментариев

Алексей Савченко 30 апреля 2013 15:01
пресслужба продолжает жечь напалмом.
...спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати...

Я так понимаю, это было написано с ошибками на русском, а потом Гугл Трэнслейт уже отдувался. Особо радует что ПР и тут вымазали. Не могут иначе. Ну и конечно, сразу дан ответ на вопрос - а нафига оно вообще надо? Оказывается - это по инициативе Сами-Знаете-Кого. Всё сразу стало на свои места. Что-то полезное придумать- никак. А аферу какую или вот как это - нафиг никому не нужное - тут мы с ПР в первых рядах.
Я почему говорю про первые ряды? Потому что они - ряды эти - судя по количеству болельщиков единственные. Ну, флаг в руки. Чем бы дитя не тешилось, лишь бы не руками.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
lelya 1 мая 2013 13:18
ну почему нафик никому не нужное? вон целых "11 родин подали заявки")
  • 0
Алексей Савченко 1 мая 2013 14:46
Да, это прекрасно. Вот тут мы и видим нормальный рейтинг инициатив РТ-ПР. Из, к примеру, 60000 семей подало заявки аж 11. Это 0,02% от общей численности семей. Великолепные данные, полученные, что характерно, нахаляву.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
Слесарь 1 мая 2013 14:53
Русю, Танюху и выводок, что то не видать.Самая спортивная будет, по сьё..ванию из Никополя. С низкого старта.
  • 0
lelya 1 мая 2013 22:29
а вы максималист, astorsky, из грубо говоря 120 тысяч населения насчитали 60 тыщ семей)))
  • 0
Алексей Савченко 1 мая 2013 23:48
lelya,
Ну не вопрос. Если приведенную мной величину разделить на три - на выходе, тем не менее, получим исчезающе малую величину, ярко выражающую КПД этой шайки в моем городе. И слава Богу, что речь идет о математике. В химии, например, чтобы такое количество заметить вообще пришлось бы масс-спектрометр искать))
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.