ВСІ НОВИНИ:

ПРОВЕДЕННЯ ПЛАНОВО-ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ГАЗОВИХ ПРИЛАДІВ

ПРОВЕДЕННЯ ПЛАНОВО-ТЕХНІЧНОГО  ОБСЛУГОВУВАННЯ ГАЗОВИХ ПРИЛАДІВНікопольське управління газового господарства доводить до вашого відома мешканців міста, що на 2013 р. заплановано 100% проведення ПТО (планово-технічного обслуговування) газових приладів, тобто існує необхідність потрапити в кожну квартиру чи дім для обстеження та обслуговування газового обладнання. Виконання такого обсягу робіт має за мету не допустити можливості виникнення витоків газу чи непередбачуваних ситуацій, пропагандувати серед населення правила безпеки при користуванні газом у побуті.
 
Виходячи з вищесказаного, звертаємось до абонентів міськгазу з проханням: позитивно реагувати на попередження, залишені слюсарями міськгазу. Телефонуйте за номером: 5-03-73 для з’ясування можливості проведення ПТО газових приладів за вашою адресою. Та допускайте, будь-ласка, слюсарів міськазу в квартири для технічного обслуговування газового обладнання, попередньо перевіривши посвідчення.
 
Довідатись про особу слюсаря можна також за тел. 5-03-73. Своєчасне проведення попереджувальних профілактичних робіт на газовому обладнанні взаємна необхідність для підприємства та абонентів, від кожної зі сторін залежить безперебійна, безаварійна подача блакитного палива до осель нікопольчан.
 
У зв’язку з цим основними є питання дотримання правил безпечного користування газовими приладами та своєчасна оплата за надані послуги з газопостачання. Правила безпеки не є складними у виконані та відомі всім:
- самовільно не втручайтесь в систему газопостачання, роботу газових приладів, самостійно не встановлюйте, не міняйте, не ремонтуйте газове обладнання, не вносьте зміни в його конструкцію.
- обов’язково провітрюйте приміщення та регулярно перевіряйте тягу в димових та вентиляційних каналах перед включенням та періодично під час роботи газових приладів.
- газові прилади використовуйте тільки за призначанням, не опалюйте приміщення газовими плитами, не сушіть над ними білизну, не залишайте без нагляду працююче газове обладнання.
 
Відчувши запах газу, перекрийте крани перед газовими приладами та на них, відкрийте вікна та двері, не паліть не запалюйте вогню, не користуйтесь електроприладами, телефонуйте 104 (цілодобово, безкоштовно)
 
Дякуємо абонентам, які не мають заборгованості!!! Абоненти, у яких є борги за природний газ, у найкоротший термін - до кінця місяця – оплатіть його. Не змушуйте працівників міськагу застосовувати крайні заходи – відключати чи обрізати від системи газопостачання ваші помешкання.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

ostap 14 декабря 2012 18:07
Опломбируют газовые приборы у половины никопольчан - там самовольно колонку старую на новую поменяли, там котел новый вместо АГВ поставили, заставят делать проэкты, покупать газовые приборы у них и т.д. и т.п. Готовим бабулесы, их очень не хватает собственнику этой отрасли, а нам они карманы оттягивают zlo
  • 0
Алексей Савченко 14 декабря 2012 18:43
Я не совсем хорошо понял фразу "Телефонуйте за номером: 5-03-73 для з’ясування можливості проведення ПТО "
Во-первых, горгазу надо - пусть мне звонит.
Во-вторых, у меня кто будет ПТО проводить? У него будет удостоверение?
В третьих, причем тут долги, нищеброды вы наши, а?
И последнее. Какие именно работы и в каких обьемах будут проводиться в рамках ПТО? Какими документами будет фиксироваться факт ПТО?
а то с таким подходом у меня газом вполне может начать пахнуть не до пто а после, а как эти няшки умеют обрезать должников - мы видим на примере из недавней статьи. Это ж надо - они абонентский ввод с подьездным стояком перепутали, да после всего этого еще и утечку сделали всему подъезду!
Короче, я сомневаюсь в профессионализме сотрудников горгаза. Без удостоверения на право проведения работ повышенной опасности в квартиру не пущу. Или пусть их директор горгаза за ручку водит.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
assassin778 14 декабря 2012 22:03
БРЕД СИВОЙ КОБЫЛЫ!!! Не под какие нормативы сие действо не подпадает! Есть четкие временные рамки, в течении которых гарантировано эксплуатируется оборудование, на газ оно кажется около 5 лет, сюда же идут все и счетчики и приборы. Так вот за каким проверять 100 %?? А те кто ставились в течении последних 2-х месяцев?? Короче нех..ен делать! Лучше бы ускорили установку бесплатных счетчиков и малевание проектов, больше толку было бы.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.