ВСІ НОВИНИ:

Благодійна акція "Святий Миколай – дітям 2012

Благодійна акція "Святий Миколай – дітям 2012Вже третій рік поспіль Нікопольська національна скаутська організація «Пласт» разом з усіма друзями та волонтерами долучається до всеукраїнської акції «Святий Миколай – дітям»
В цьому році в рамках Культурно-інформаційного проекту «УКРАЇНА ЧИТАЄ» ми разом з вами проведем акцію «КНИЖКА під ПОДУШКУ», під час якої триватиме збір українських книг для дітей з малозабезпечених родин до Дня Святого Миколая.
 
Ми збиратимемо українські книги для дітей, щоб 19 грудня Святий Миколай завітав до кожного дому. Книги з листами та подарунками від Святого Миколая, будуть надіслані кожній дитині.
Мета акції - збір дитячих книжок та подарунків для дітей з малозабезпечених дітей нашого міста, та вручення їх 19 грудня у День Святого Миколая.

А шо ще можна зробити?
По-перше, ви можете подарувати. Це можуть бути:
- іграшки (м’які, конструктори, настільні і т.д.);
- канцтовари (олівці, фломастери, фарби, альбоми і т.д.);
- солодощі;
- спортивний інвентар (м’ячі, ракетки і т.д.);
- теплий одяг (рукавички, шкарпетки, шапки, шарфи)
- мультфільми, фільми та цікаві програми на CD/DVD;
- гроші на пакувальний матеріал та бензин;
- інші речі, які, на вашу думку, можна подарувати на свято дитині.
- засоби гігієни (мило, шампунь і т.д.);

А по-друге, ви можете подарувати діткам свою увагу та час. Ми пропонуємо стати Помічниками Святого Миколая, приєднавшись до команди наших волонтерів або зробити у вашому приміщенні точку збору подарунків. До участі в акції запрошуються всі бажаючі — студенти, підприємці, представники громадських організацій, священики різних конфесій. А також добрі люди, та люди з транспортом – які хотіли б стати офіційними перевізниками подарунків Святого Миколая. І тоді у день Святого Миколая малеча отримає подарунок саме з ваших рук.

УВАГА! У місті вже працюють офіси Святого Миколая - точки збору подарунків.
1. відділ «Жасмін» (1-й поверх універмагу),
2. редакція газети «Візит-Венал» (Старе місто, вул. Херсонська, 23).

Записатися у волонтери можна за телефонами: (066) 190-34-24, (063) 473-77-59 або надіслати листа на e-mail: aladin1@i.ua.

Мабуть так вже склалося, що не дивлячись на вік, у День Святого Миколая ми прокидаємося вранці і очікуємо під подушкою отримати чудові подарунки. Нажаль, діти, які знаходяться в в малозабезпечених сім`ях прокидаються 19 грудня без подарунків.

Акція «Святий Миколай – дітям», направлена на те, щоб на День Святого Миколая, кожна дитина отримала тепло посмішок та радість новорічних свят.

ЗАПРОСІТЬ ВСІХ СВОЇХ ДРУЗІВ
СВЯТИ МИКОЛАЙ ПРО ТЕБЕ НЕЗАБУДЕ!

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Радченко Ігор 3 декабря 2012 09:57
На акционе вчера было собрано 1335 гривен)Деньги пойдут на подарки деткам!со временем ждите отчет и чеки)Всем большое спасибо)
  • 0
Радченко Ігор 3 декабря 2012 10:02
Дякуємо нашим друзям - музикантам Нікополя за чудовий концерт. Саме сьогодні на концерті "Так просто", волонтери благодійної акції "Святий Миколай дітям" зібрали 93 грн. 70 коп. !!!

На ці зібрані кошти будуть придбані книжки та подарункі для дітей з неблагополучних родин, і вручені їм 19 грудня в день Святого Миколая.

Дякуємо всім участникам та небайдужим людям які прийшли в цей день і подарували часточку свого тепла.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.