ВСІ НОВИНИ:

Футбольний турнір «Молодь! Громада! Влада!»

Футбольний турнір «Молодь! Громада! Влада!»З 12 по 18 листопада 2012 року в міському молодіжному парку відпочинку та дозвілля ім. Леніна, що знаходиться у м. Дніпропетровську під егідою Всеукраїнської спілки громадських організацій «Молодь! Громада! Влада!», яку очолює Олександр Васильович Зінченко, пройшов турнір з футболу «Молодь!Громада!Влада!». Організатором цього заходу виступила Дніпропетровська обласна громадська організації «Спортивний клуб «Престиж», яка входить до складу Спілки.
 
У змаганнях прийняли участь 7 команд віком від 17 до 25 років з м. Дніпропетровська та Дніпропетровської області. Родзинкою цього турніру було те, що в турнірі прийняла участь інтернаціональна команда «Scorpions» із іноземних студентів, які навчаються в Дніпропетровській медичній академії. Гравці цієї команди представляли кольори своїх держав таких як: Марокко, Алжир, Ліван та Туніс.
 
В фінальному поєдинку зійшлись дві кращі команди турніру ФК «Дніпропетровськ» та ФК «Вікторія». Це була справжня фінальна гра, в якій були всі атрибути фіналу: пенальті, видалення та насам перед голи на всі смаки. У першому таймі активніше грали футболісти ФК «Вікторія», які створили чимало гольових моментів біля воріт суперника, але результат після першого тайму був 1:1. Після перерви гравці ФК «Дніпропетровськ» переломили хід поєдинку, хоча грали у меншості, та змогли вибороти вольову перемогу із рахунком 3:2.
 
Голова комітету «Спорт» в Громадській раді при Державній службі молоді та спорту України Болдін Ігор Анатолійович висловив подяку в першу чергу міському голові м. Дніпропетровська Кулеченко Іван Івановичу за надану можливість провести футбольний турнір на новозбудованому футбольному стадіоні, також подякував керівництву Федерації футболу у Дніпропетровській області за кваліфікованих арбітрів, які обслуговували поєдинки турніру.
 
Під час нагородження команд керівництво організації ДОГО «Спортивний клуб «Престиж» висловило вдячність тренерам футбольних команд за безцінну працю, спрямовану на пропаганду здорового способу життя серед молоді.
 
В перше чергових планах ДОГО «Спортивний клуб «Престиж» планується на початку грудня організувати поїзду двох команд із Дніпропетровщини ФК «Вікторія» (Дніпропетровськ) та ФК «Юність» (Синельникове) на Всеукраїнський футбольний турнір з міні футболу, який проходитиме в столиці України місті-герой Києві. Турнір присвячений до Міжнародного дня боротьби із СНІДом та ВІЧ, який буде відмічатись 1 грудня.
 
Футбольний турнір «Молодь! Громада! Влада!»
Футбольний турнір «Молодь! Громада! Влада!»
Футбольний турнір «Молодь! Громада! Влада!» 
 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.