ВСІ НОВИНИ:

Реальне відбуття покарання за крадіжку телефонного кабелю

Однією з проблем мешканців м. Нікополь – це крадіжки кабелів зв’язку ПАТ «Укртелеком». Своїми діями крадії не тільки завдають значних збитків національному оператору зв’язку, а й створюють значні проблеми людям, які користуються саме дротовим зв’язком, основну частину яких становлять пенсіонери.
 
Вказаний факт не залишається поза увагою, стан виявлення та профілактики аналогічних злочинів перебувають під контролем прокуратури.
 
Так, у поточному році Нікопольською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 35-річного чоловіка за вчинення ряду крадіжок телефонного кабелю, який належать Нікопольському ПАТ «Укртелеком».
 
Встановлено, що в період з грудня місяця 2016 року по лютий місяць 2017 року обвинувачений проникав до підвальних приміщень будинків на території м. Нікополь та викрадав кабельні лінії на об’єктах обслуговування. Мешканці будинків залишилися без телефонного зв’язку, а «Укртелеком» отримав матеріальні збитки на суму більше 57 тис. грн.
 
У судовому засіданні обвинувачений вину визнав у повному обсязі та наполягав на призначення йому мінімального покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Проте, за принципової позиції прокуратури, судом враховано всі обставини по справі та призначено чоловікові покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років 1 місяць. 
 
Цивільний позов ПАТ «Укртелеком» щодо відшкодування вказаних матеріальних збитків підтриманий прокурором в засіданні та задоволений судом в повному обсязі.

Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури    О. Мураховський


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Виктор Артеменко 23 мая 2017 09:32
За 57 тис. грн. - ПЯТЬ лет РЕАЛЬНОГО срока. Нет слов. Почему то в Украине только мелкие воришки идут на посадку. Пусть сидит, работы все равно нету
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • +1
Vail 23 мая 2017 11:20
Забыли упомянуть, что принципиальная позиция прокуратуры была вынужденная, т.к. бандит совершал преступления будучи на испытательном сроке после условно-досрочного освобождения в 2015 году и суд обязан был лишить свободы. А работа есть, может не достаточно хорошо оплачиваемая, но есть. Было бы желание.
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.